eMAG разкриват нови оферти, включени в Black Friday кампанията им

2952
eMAG разкриват нови оферти, включени в Black Friday кампанията им
Снимка: eMAG

Тази година eMAG Black Friday започва сутринта на 19 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 20.11.2021 г. или до изчерпване на количествата, подготвени за кампанията. За дългоочакваното шопинг събитие от платформата за електронна търговия са осигурили оферти за над 1,5 милиона  броя продукти на склад. В офертите за деня ще има следните бройки от следните видове продукти: 50 000 смартфона и джаджи, 60 000 телевизора и HI-Fi аудио, 100 000 малки и 40 000 големи домакински уреда, 60 000 ИТ продукта и лаптопи, 100 000 продукта за лична грижа и парфюми, 50 000 автомобилни гуми и артикули за автомобили, 500 000 продукта за дома, градината и хоби, 230 000 играчки и продукти за деца, 250 000 модни артикула, 70 000 спортни стоки, 10 тона кафе и други. Както обикновено, по време на eMAG Black Friday ще има и голямо разнообразие от специални предложения, които се предлагат ексклузивно за кампанията от Marketplace търговци на платформата. Този път тези специални предложения ще важат и за трите дни след Black Friday.

За всички очакващи с нетърпение да разберат какви ще са продуктите, които ще бъдат представени от eMAG.bg на 19 ноември, ето някои от избраните Black Friday оферти*: 

eMAG Black Friday 2021: какво ни очаква

Деветото издание на eMAG Black Friday в България ще се проведе на 19 ноември. За още по-добро потребителско изживяване, eMAG са инвести...

Напомняме, че броят на предлаганите продукти е предварително определен специално за кампанията и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. За удобно потребителско изживяване и бързо поръчване на Black Friday, 19 ноември, eMAG препоръчва на клиентите:

  • Да инсталират мобилното приложение на eMAG и да активират известията, за да разберат кога започва Black Friday 2021;
  • Да запазят любимото си място за доставка, за да могат бързо и удобно да вземат поръчките си;
  • Да запазят своята карта в акаунта си, за да правят поръчки сигурно и бързо;
  • Да си подготвят списък с любими продукти.

Новите клиенти на платформата могат лесно да регистрират акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват интерактивното ръководство, достъпно за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.  

Още една изненада е „Плати с Visa и спечели“. В томболата с награди може да се включи всеки, който в периода на кампанията Black Friday 2021 на eMAG плати своите поръчки за минимум 25,00 лв. с карта Visa. Всяко плащане онлайн с карта Visa по време на eMAG Black Friday носи допълнителен шанс за награди, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез номерата на поръчките. Наградите са:

  • 2 бр. iPhone 13
  • 2 бр. Smart часовник Apple
  • 1 бр. телевизор Samsung
  • 1 бр. лаптоп Apple MacBook

Третият шоурум на eMAG у нас отваря в Пловдив

Платформата за онлайн търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България с първи шоурум извън София 350 кв.м. о...

Пълните правила на томболата ще откриете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com