НА ЖИВОВойната в Украйна

Любовта е ключът

2889

Има места, които са толкова пълни с любов, че дават криле и на най-смелите мечти. Места на споделените романтични моменти, истински олтари на съкровените чувства, засвидетелстващи, че ако имаме куража да й се доверим, любовта е ключът към щастието. В месеца на Свети Валентин, ето кои са най-интересните места, където можете да оставите своите послания за любов:

Балконът на Жулиета, Верона, Италия

Щастливо влюбени или търсещи своята половинка, магията на Шекспировите Ромео и Жулиета няма как да не ви докосне под най-известния балкон на света. Посланието за любов на двамата млади отеква през вековете и ни кара да говорим в рими, да мечтаем и да се вълнуваме. „Защото щедростта ми е без бряг като морето, но и любовта ми е също тъй без дъно като него и колкото по-щедро те дарявам, със толкоз повече любов оставам!…“

Емпайър Стейт Билдинг, Ню Йорк, САЩ

Клишетата са станали такива, защото са верни. Точно затова и 86-тият етаж на Емпайър Стейт Билдинг задължително се нарежда сред най-свързваните с любовта места на света. Идеалният момент да усетите неповторимата атмосфера е да отидете около полунощ (последният асансьор е в 1:15 ч.). Така сами ще се уверите, че на върха на града, който никога не спи, всичко изглежда възможно.

„Rick’s Café“, Казабланка, Мароко

Разположено е в елегантна сграда на крайбрежната улица, заведението е изградено, следвайки точно първообраза от култовия филм „Казабланка“ с Хъмфри Богард и Ингрид Бергман. „От всички барове на света тя избра да влезе точно в този“ – така започва една от най-разтърсващите любовни истории в киното, а днес и ние можем да започнем своята там.

Сърцето на eMAG в Paradise Center

До 20 февруари и у нас има едно специално място, където да споделим любовта си, да засвидетелстваме чувствата си и да се потопим в духа на празника. В столичния Paradise Center, ниво 0, централен атриум, ни очаква сърцето на eMAG, на което да сложим катинарче с нашите инициали и тези на хората, които изпълват душите ни с обич – приятелите, които са винаги до нас, децата, които осмислят дните ни или онзи специален човек, който ни кара да сияем.

Празникът няма нужда да свършва на 14 февруари – катинарчетата са обещание и символ на надеждата. А за да е всичко още по-специално, можем да участваме и в томбола с награди от eMAG.   

Как да познаете истинските чаршафи от египетски памук

Френско вино, швейцарски шоколад, италианска мода, английска лимузина – някъде в този ред на луксозно мислене ще се появи и спалн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

12-годишно момче преби свой съученик...
Кой има имен ден днес, 6 декември...
Sky News: Български граничари...
Най-важното за деня, 5 декември...
Прогноза за времето - 6 декември...
Какво може да очакваме от трета...
Христо Алексиев: Убедихме ЕС...
Тази седмица Sofia Christmas...
Земеделското министерство започва...
Стана ясно с колко поскъпва токът...
Времето утре - 6 декември 2022...
С 38,5 млн. лв. АПИ ремонтира пътни...

Последни новини