Още един "опашкар" на пътя на Ювентус в Серия А

3085
Още един "опашкар" на пътя на Ювентус в Серия А
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Ювентус приема борещия се за оцеляване Дженоа в мач от 16-ия кръг в Серия А. След победата над последния в подреждането Салернистана с 2:0 в предходния кръг сега "бианконерите" ще премерят сили с 18-ия в елита на Италия.

Ювентус стартира трудно в италианското първенство, но в последните кръгове започва да напипва верния път. Тимът е на седма позиция с 24 пункта и е далеч от лидерите, но пък постепенно започва да се изкачва в подреждането.

Ювентус срещу "любим" съперник в Серия А

"Старата госпожа" ще търси нови три точки срещу Дженоа, който има само една победа през този сезон. Ювентус знае как да побеждава този съперник, след като четири от последните им пет срещи са завършили с успех за "бианконерите". За днешния двубой efbet дава 1.21 коефициент за победа на Юве, 7.10 за равенство и 17.50 за победа на Дженоа.

Ювентус не може да се похвали с особено силна атака през настоящия сезон, но пък защитата на отбора е сравнително на ниво - допуснала е 16 гола. За 15 мача Дженоа е вкарал само три гола по-малко от "зебрите", но е допуснал цели 29 попадения. efbet дава 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача, а за под 2,5 гола коефициентът е 2.35.

СТАНА ЛИ ПЕТИ ЮВЕНТУС ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ А - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Лацио и директен сблъсък за Европа

Други два интересни мача от неделния ден в Серия А са Болоня - Фиорентина и Сампдория - Лацио. Първата среща противопоставя два тима с равен брой точки, борещи се за място в евротурнирите. В последните си шест срещи Болоня и Фиорентина пет пъти завършват при равен резултат. За днешния мач коефициентът за равенство е 3.45, докато за победа на Болоня - 2.85, а за Фиорентина - 2.60.

Лацио пък ще опита да прекъсне серия от три мача без победа в Серия А при визитата си на Сампдория, който се опитва да избяга от опасната зона и да се настани в средата на таблицата. Двата тима са допуснали еднакъв брой голове до момента през сезона - по 29, но атаката на Лацио е по-резултатна. efbet дава 2.10 коефициент за победа на Лацио, 3.85 за равен и 3.55 за победа на Сампдория.

ВЪРНА ЛИ СЕ ЛАЦИО НА ПОБЕДНИЯ ПЪТ В КАЛЧОТО - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, може да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com