Македонската опозиция фалшифицирала български паспорти, за да дискредитира властта?

5895
Македонската опозиция фалшифицирала български паспорти, за да дискредитира властта?

Фалшиви лични карти и машини за изработване на лични документи са част от доказателствата, открити от прокуратурата на няколко места в Скопие, за които се твърди, че са изработвани с цел опозицията да може да докаже, че управляващите са фалшифицирали изборите и да ги дискредитира, пише днес македонският вестник ”Дневник”.

Според неназовани източници от разследването освен лични карти, сред доказателствата били открити и фалшифицирани български паспорти на имената на високопоставени лица от управлението, както и фалшиви сметки от швейцарски банки.

ДСИ ще обединява албанците в Македония, Косово и Албания

Албанците в Македония да бъдат мнозинство и доминиращ фактор в страната чрез икономическо и бизнес обединяване с Албания и Косово. Това...

Става дума за искания за теглене на пари от сметка, на които трябвало да се допише само сумата. Сметките също са се водели на имената на известни македонски политици.

Полицията е открила още интернет и телефонна комуникация между част от арестуваните и собственик на интернет портал, в която ставало ясно, че било договаряно да се създаде скандал с български паспорт на македонски политик за предизборни цели.

Припомняме, че македонското радио „Канал 77” преди по-малко от месец разпространи новина, според която 17 депутати от управляващата ВМРО-ДПМНЕ са поискали гражданство. Радиото се позовава на Агенция „Фокус”. Според „Канал 77” освен депутати, български паспорти имали и половината министри от кабинета на Никола Груевски. Агенция „Фокус” на свой ред опроверга твърденията, че е публикувала подобна информация, но никоя от медиите, разпространили „новината” не публикува опровержението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Балкани