ВАР-ът на Actualno: Долу ръцете от г-н Георги Иванов!

10044
ВАР-ът на Actualno: Долу ръцете от г-н Георги Иванов!
Снимка: БГНЕС / Колаж: Actualno.com

"ВАР-ът на Actualno" е спортна рубрика на Actualno.com, в която чрез коментари и анализи правим по-детайлен преглед на най-наболелите теми в българския и световен футбол.

 

Долу ръцете от господин Георги Александров Иванов - новият президент на Българския футболен съюз, който единствен може да продължи възходящата линия на 18-годишното управление на Борислав Михайлов! Разни наркомани и фашисти се опитват да се упражняват върху името на новоизбрания с абсолютно мнозинство президент, но всички знаем, че простотията не ходи по дърветата, а по хората!

В края на миналата година призовах долу ръцете от г-н Борислав Михайлов, сега призовавам същото и за неговия достоен наследник. Гонзо е един голям мъжкар, който има твърда ръка и знае как да ръководи българския футбол! Още от ученическите си години, и по-конкретно в 8-ми клас, Гонзо показва, че вече е готов за президент на БФС. И няма нужда от някаква хартийка, примерно диплома за средно образование, за да има знания.

Гонзо

Не е случаен и фактът, че победата на Гонзо съвпадна с тази на големия руски управленец - Владимир Владимирович Путин. Двамата напълно честно и справедливо спечелиха изборите, и то с категоричната подкрепа на делагатите на клубовете и на руския народ. Така както Борислав Михайлов печелеше конгрес след конгрес в продължение на 18 години. Това се нарича стабилност!

Появиха се и хейтъри, които оплюха Гонзо, че четял речта си на Конгреса от лист. Клавиатурни мишки! Много сте смели да пишете смешки за г-н Иванов във Фейсбук, когато знаете, че не може да ги прочете. Не може, защото няма Фейсбук, да не си помислите друго... Освен това г-н Иванов обеща да няма играчи с друг цвят на кожата в националния отбор. Още една достойна позиция, която джендърите определиха за расистка. Аман от джендъризъм!

Георги Иванов – Гонзо

На Конгреса разни кандидати се опитаха да засечнат Гонзо с цитати на Сервантес, с говорене на английски и с разни безсмислени презентацийки за незабавни промени в българския футбол. Единствен Георги Иванов се качи на високото интелектуално ниво на делегатите по анцуг, като им прочете речта си, а след това услужливо им подреди номинациите си за Изпълком един под друг в бюлетината. Това се нарича ред в хаоса!

Разни драскачи с избирателна памет припомнят среден пръст на г-н Иванов към феновете на ЦСКА и негови уж грозни изказвания към журналисти. Нима Гонзо е направен от стомана? На всеки може да се случи да псува, да покаже 1-2 средни пръста и да не може да свърже две изречения. Човещина е! Като президент на БФС г-н Георги Иванов ще бъде истински професионалист - ще избягва срещи с жълти медии и платени фенове и ще ходи с преводач на посещения в УЕФА и ФИФА.

Гонзо и Борислав Михайлов

И един съвет към многоуважавания г-н Георги Иванов - да затвори стадиона за фенове за домакинските мачове на националния ни отбор. Платените фенове пак са се активизирали и призовават за протест на 8 септември по време на мача срещу Северна Ирландия. Не ни трябват предатели на трибуните, които само леят хейт срещу достойното ръководство на Българския футболен съюз.

Долу ръцете от г-н Георги Иванов - единственият достоен наследник на г-н Борислав Михайлов, който е способен не просто да ни класира за Мондиал 2026, но и да направи България световен шампион! 

Автор: Стефан Йорданов

ОЩЕ ОТ "ВАР-ЪТ НА ACTUALNO": Президентската битка в БФС мина границата на добрия тон

*Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" всеки вторник от 07:00 часа в Actualno Sport.

Още интересни статии ще откриете в завладяващите спортни рубрики на Actualno.com!

---------------------------------------------------

За да не пропускате нашите спортни рубрики и останалото спортно съдържание, можете да последвате Facebook страницата "Спортни новини - Actualno.com", да поставите отметка на Actualno.com/sport в браузъра си или да го добавите на началния екран на Вашето мобилно устройство чрез бутона "Add to home screen". За други въпроси - пишете ни във Facebook или на имейл адрес editors@webground.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

ЦСКА - Левски: Кога и къде да гледаме Вечното дерби в Първа лига?

Костов: Андреев ще пази срещу ЦСКА, искахме вратаря на Локо Пловдив, но... (ВИДЕО)

Ботев Враца обърна Пирин и направи важна стъпка в борбата за оцеляване (ВИДЕО)

Лудогорец иска да строши трансферния си рекорд с Якуб Пьотровски

Пирин Благоевград официално отиде в ръцете на двама бизнесмени

В ЦСКА подписали с българин за 3 години, пращат го да трупа опит другаде

Стамен Белчев умува дали да забие Хайнц на пейката срещу Левски

"Против съм, но...": Георги Иванов каза какво ще стане, ако пак има инциденти на Вечното дерби

100 години Етър: Български легенди сътвориха празник с 8-голово зрелище (ВИДЕО)

Собственикът на Локомотив Пловдив скочи на избягал от клуба

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ