Колко струва любовта?

24214
Колко струва любовта?

На какво си готов, за да спечелиш една любов? Колко си склонен да платиш за нея? Давид иска любовта на Мари на всяка цена и успява да се промъкне в сърцето й с лъжа – невинна измама, която се превръща в лавина и заплашва Давид да изгуби идентичността си. Всичко започва със случайно намерен стар ръкопис, който променя съдбата на младия безгрижен мъж.

От този момент той се вмъква в чужд живот, обладан от желанието да изпита същата дълбока, чиста, безгранична и обсебваща любов, описана на пожълтелите страници. Но дали толкова искрени и дълбоки чувства могат да просъществуват през ХХІ век?

Мартин Зутер е роден през 1948 г. в Цюрих. Той е журналист, сценарист и писател. Води седмичната рубрика „Бизнес класа” във „Велтвохе”, пише изключително успешни текстове за реклами. Книгите му са преведени на няколко езика. Българските читатели също са имали доста срещи с негови романи, последния от които „Готвачът”. Писателят живее в Испания и Гватемала.

Превратностите на живота са странно нещо

В „Първата нощ” продължава историята на астрофизика и археоложката антрополог в търсене на истината как е започнало всичко ...

Мартин Зутер майсторски успява за запълни пропастта между забавлението и сериозното литературно изкуство, което е от решаващо значение за успехите на книгите му.
„Дер Шпигел”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги