Риби много през лятото по морето и командировки много

8385
Риби много през лятото по морето и командировки много

Всеки експерт или всеки нормално мислещ човек подкрепя това решение да деконцентрираме струпването на администрация в София. Но и всеки един казва – да, но обмислете го добре, защото човешки съдби са, плавно, бавно и точно такова е и нашето решение, заявява премиерът Бойко Борисов по време на последното заседание на Министерски съвет, сочи стенограмата.

"Особено лятно време съм убеден, че ръководството на агенцията много често се командирова не само в Бургас, но и в Созопол най-вероятно, и в Приморско също така, сигурно и в Слънчев бряг – риби много по това време на годината. Така че, ясно. Идеята е добра, изпълнението ще покаже дали хората ще го приемат еднозначно", заявява премиерът.

Позор - мутресата Цеца пее в София

Софийският концерт на сръбската чалга-певица Цеца Величкович - Ражнятович и голямото внимание на ефирните телевизии към тази дама не ...

Той е убеден, че "както примерно ако отидеш в Козлодуй, сигурно половината от местното население работи в дейности, свързани с атомната централа, и затова не се изселва населението на Козлодуй, а си е там. Навремето, когато работеха много от заводите половината град беше в дадената фабрика. Сега, примерно, ако отидете в Гоце Делчев, там, където са концентрирани текстилни предприятия, половината хора от Петрич работят в тях.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com