"Отборът на сърцето" срещу Димитър Бербатов

5470
"Отборът на сърцето" срещу Димитър Бербатов

Смелите сърца, които играят своят благотворителен сезон заставащи зад каузата да помагат на талантливите деца на България ще премерят своите футболни сили срещу Димитър Бербатов и приятели на 27 май 2012г, от 19:30 часа на терените на RS Sport до Минно-геоложкия университет в Студентски град, съобщават организаторите.

В първата част на мачът център нападателят ще бъде предизвикан от нежната част на "Отбора на сърцето", а именно поппевицата Мария Илиева, златната гимнастичка и водеща Симона Пейчева, гласовитата Елица Тодорова, както и красавиците с голямо сърце Ваня Пенева - Мис България 2011, Елеонора Манчева и Екатерина Дюлгерова.

"Малага" близо до договор с Бербатов

Малага е в напреднали преговори с Димитър Бербатов, съобщават испанските медии. Клубът от областта Андалусия се е съгласил да плати 6 ...

Димитър Бербатов ще разчита освен на собствените си сили и на най-добрите си приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков, Косьо Мирчев и Владислав Златинов, това е и ядрото на тима срещу когото ще се изправят и отборите заявили да играят в благотворителните мачове „Играй с мен", вдъхновени от „Отбора на сърцето".

Капитана на „Отборът на сърцето" Лео Бианки е подбрал най-добрите футболисти сред артистите. На вратата ще застане рапърът Кристо, а на терена ще развият своята стратегия актьорът Ники Илиев, музикантите Орлин Павлов, Тома, Спенс, DJ Doncho, Играта, както и звездите от Биг брадър - Миро и Панайот. Футболната гилдия на ветераните ще представи национала Предраг Пажин

Преди няколко дни звездата на Манчестър, заяви че ще бие „Отборът на сърцето" в този мач, дали ще се сбъднат думите на Бербатов ще разберем тази неделя.

„Отборът на сърцето" играе своя първи благотворителен сезон. През месец юни предстоят мачове в градовете Казанлък, Русе, Варна, Бургас и др.

Пенев към Бербатов: Търпението ми ще се изчерпа

Националният селекционер Любослав Пенев предупреди Бербо, че търпението му може да се изчерпа. Той даде пресконференция преди контрол...

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ