9 сериала започват тази есен

16779
9 сериала започват тази есен

Четири нови и пет стари сериала тръгват тази есен, съобщава standartnews.com.

Работата по втората част от историческата сага „Дървото на живота" започна през май. Действието ще се развива години след края на първата част – по време на Първата световна война.

Кори Монтейт от "Клуб Веселие" починал от микс - алкохол и хероин

Канадският актьор и музикант Кори Монтейт, който почина преди няколко дни, е злоупотребил с алкохол и хероин. Това сочи аутопсията и то...

След края на лятото зрителите ще станат свидетели и на новите епизоди на тийнейджърския сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика".

По bTV продължава и сагата „Фамилията". Снимките започнаха през юни. Във втория сезон Стефан Данаилов ще се опита да влезе във властта. Проблемите в семейството му обаче ще продължат да се задълбочават.

Вече започнаха и кастингите за четвъртия сезон на „Под прикритие". Те ще продължат до септември, като все още не е ясно кога започват снимките.

През есента по БНТ трябва да стартира новият тийнейджърски сериал на братя Чучкови „Ескейп".

"Под прикритие” обра наградите на MediaMixx2013

Хитовият сериал на БНТ „Под прикритие" обра наградите на 19-ото издание на медийния фестивал MediaMixx2013 в Албена. Поредицата н...

По БНТ през есента тръгва и новият сериал на Найо Тицин „Четвърта власт". Медийната драма, за която вече върви реклама, ще разкаже историята на влиятелен български вестник и неговите издатели и ще покаже машинации и тайни сделки между журналисти, политици и бизнесмени.

Нов сериал подготвя и Влади Въргала, който реши да превърне успешната си екшън комедия „Операция Шменти капели" в поредица в ефира на TV7. Режисьорът вече започна снимки в пещерата Проходна край Карлуково, както и в Плана планина. Действието в сериала ще се развива в три епохи и в него ще можем да видим Йосиф Сърчаджиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com