Adam Beyer и Nick Curly с щуро парти в София

16223
Adam Beyer и Nick Curly с щуро парти в София

На 9-ти юни, феновете на електронната музика ще имат възможността да видят заедно в една нощ Adam Beyer и Nick Curly. Двама от най-успешните диджеи, които гостуваха в България през миналата година, ще се завърнат у нас за съвместно участие в Yalta Club този уикенд. Събитието ще бъде част от традиционните Elevate вечери в клуба, чиято концепция е да представят у нас топ имена от световната хаус и техно сцена.

В световен мащаб Adam Beyer и Nick Curly са със статут на артисти, които нямат нужда от представяне. Имената им са част от най-популярните летни партита в Ибиза като Adam е сред резидентите на Cocoon в Amnesia, а Nick на Kehakuma в Space.

Ще релаксираме с Chill Station Festival през юни

Създателите на Chill Station Festival са готови за следващото му издание, което ще се проведе на 6, 7 и 8 юни в клуб Twins и неговата т...

Adam Beyer е основател на лейбъла Drumcode, чийто 15-ти рожден ден бе причина за последното му гостуване у нас. Впечатляващата му биография го изведе до възможността да оглавява ежегодни музикални фестивали като Time Warp, Awakenings, Ultra Music Festival и вечери в най-добрите клубове в света, сред които Fabric, Berghain и Ministry Of Sound.

Името на Nick Curly стои зад лейбълите 8bit и Cecille, а поводът за последната му среща с българската публика бе "5 години Elevate" през миналия октомври. В периода от тогава до днес Nick издаде своят дебютен албум "Between The Lines", който е причина за актуалното му турне преминало през Южна и Северна Америка, Азия, Австралия и всички краища на Европа.

В събитието на 9-ти юни участие ще вземат още Liubo Ursiny и Nick Nikolov.

Редактор: Десислава Симова

ParkLive ни очаква през септември

Третото издание на фестивала ParkLive ще се проведе на 6-ти и 7-ми септември 2012 в парковото пространство до Терминал 2 на Летище Софи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com