Марк Хайландс - емоция и изкуство в изложбата America on Film

10163
Марк Хайландс - емоция и изкуство в изложбата America on Film

На 20 юни ще можем да видим изложбата на ирландския фотограф Mark Hylands. озаглавена "America On Film".

„America on Film“ е постоянно развиващ се авторски проект на северноирландския фотограф и режисьор МАРК ХАЙЛАНДС, който предоставя алтернативна, но и изключително реалистична гледна точка на западните щати Калифорния, Невада, Аризона и Юта. Всички фотографии са заснети на черно-бял филм, в естествена светлина и без цифрова обработка, за да уловят истинския дух на Америка, а не този, често представян в лъскавите холивудски филми и предавания.

Новата Rubber Gallery отваря врати с инди парти

На 13 юни отваря врати новото пространство на Rubber Gallery - първото място в София, специализирано за съвременна художествена фотогра...

„America on Film“ е втората самостоятелна изложба на Марк след изключително успешната рок експозиция “Seen A Million Faces...” (2009г.).

За откриването на „Америка on Film” в София пристига авторът на изложбата. Събитието ще се състои на 20.06.2013 в 19:00ч., в Галерия Алгара, ул. Цар Самуил 47.

МАРК ХАЙЛАНДС започва кариерата си през 2006г., но бързо привлича вниманието на публиката със смелия си черно-бял фотографски стил. Смесването на емоция и изкуство в неговата работа прави творчеството му високо оценявано от някои от най-големите имена в рок музиката.

Резултатът – поредица от фотографии на рок тематика, задкулисни снимки по време на някои от най-големите рок концерти и рок фестивали; Кадри, снимки и лица, които са запечатани пред обектива на малцина, застават с лекота пред неговия фотоапарат, за да запечатат момента. В кратки срокове Марк набира широка популярност на търсен, надежден и коректен фотограф. На един от малкото рок-фотографи, успели да оставят трайна следа едновременно изкуството. Извън музикалната фотография, МАРК работи на свободна практика, като прекарва значителна част от времето си в Западна Америка и Източна Европа.

Транссексуалната Аманда Лепор открива „София Прайд Арт Седмица 2013“

Портретна изложба на българския фотограф Нико Илиев, който живее и твори в Ню Йорк ще представи непоказвани досега у нас фотографии на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com