Тези зодии излъчват особен чар днес, 21 май 2024

3839
Тези зодии излъчват особен чар днес, 21 май 2024
Снимка: Pexels

Вече сте преживели толкова много вътрешни сътресения, че се чувствате недостойни. Току-що сте преминали през много странен период, през който не сме чувствали, че можете да се справите. Невротичната страна на характера е взела връх и не сте харесали това, което сте видели. Затова направихте нещо по въпроса.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

Ето защо 21 май е толкова специален за три зодиакални знака. Това е моментът, в който най-накрая виждате, че приемането на „безполезността“ като постоянно състояние е обикновена глупост. Вече не сте приковани към идеята, че сте „по-малко“ от другите по отношение на красотата, здравето, тялото и ума.

Три зодиакални знака могат да забележат, че привличат погледи през този период и че вниманието, което привличат, е положително, дори впечатляващо. Ние сме впечатляващи и всичко, което трябваше да направим, беше да се отърсим от идеята, че не сме достойни за такова положително внимание. Беше толкова просто, но урокът, който това изискваше, беше сложен и разтърсващ. След като веднъж видим това, не се връщаме към невидимото. Във вторник излъчваме красота и мир, защото сме изчистили емоционалното си тяло от всичко, което би могло да попречи на това ниво на излъчване.

Дева

Когато вярваш в себе си, шлюзовете се отварят и ти осъзнаваш, че този живот е хубав и че да го живееш е най-хубавото нещо в него. Щастието се превръща в красота във вашия свят, а красотата е истина. Чувствате се добре по отношение на здравето си, което ви позволява да се чувствате в безопасност в един свят на лудост. Чувствате се прекрасно за всичко, стига да имате здрав ум и тяло.

На 21 май ще се докоснете до това чувство в ГОЛЯМА степен. Луната в Скорпион, разположена срещу Меркурий, показва, че е добре да вярвате в това, което имате, като ценност и че това е единственият ви живот, така че може и да се държите здраво за него и да го почитате с вяра в себе си. Животът ви е показал, че всичко е толкова крехко и че във всеки един момент може да бъде изтръгнато, така че го почитайте.

Благодарение на любовта си към живота започвате да сияете. Красотата е това, което другите забелязват, когато ви гледат, и тя е пряк резултат от вътрешното ви излъчване. Може да сте на 20 или на 90 години, това е без значение. Това, което има значение, е, че най-накрая сте стигнали до онова място, където външното съответства на вътрешното, а вътрешните ви убеждения са съставени от чистата красота на Дева.

Стрелец

Не страдате от липса на самочувствие и това не е защото не сте имали много възможности в този аспект. Научили сте по трудния начин, че най-добрият път е пътят на любовта към себе си. Вярвате в себе си, но това отнема известно време, за да се развие. Сега, когато е тук и се чувствате напълно уверени в това, което сте, този вторник излъчвате красота и това се забелязва.

Ясно виждате, че нямате друг избор, освен да обичате себе си и да работите върху здравето си. Не се влияете от модни тенденции или от идеята, че трябва да поставяте под въпрос убежденията си. Вие знаете в какво вярвате и не следвате тълпата. Вие сте самостоятелни, което води до физическо представяне на красотата и светлината.

Няма значение как изглеждате, тъй като красотата ви идва отвътре. Макар че другите може да се смеят на тази идея, вие все пак сте верни на себе си. Нямате нищо против това, което другите мислят или в което вярват по отношение на здравето, диетата, упражненията и любовта към себе си. Вие сте това, което сте; тъй като модите и тенденциите са за другите хора, вие се придържате към своята истина и славна привлекателност.

Водолей

Може да забележите, че сте в центъра на вниманието. Това ви показва, че това, което влагате в света, е това, което получавате обратно. Така се случва, че излъчвате много любовна енергия. Независимо дали тя е насочена към един човек или към целия свят, ще видите, че всичко това се превръща в любов, красота и светлина. Вие ще генерирате този вид светлина за другите.

Вие не само сте привлекателни в очите на другите, но и изглежда сте зачетени като пример за тях. По време на Луната в Скорпион, противоположна на Меркурий, ще видите, че е доста лесно да вярвате в себе си и да действате според тази вяра. Вие не се възпирате от тенденции или модни увлечения. Да бъдеш себе си „такъв, какъвто си“, позволява на другите да разберат, че ти наистина си пример за това какво прави любовта към себе си с човека.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

Вие сте прекрасни през цялото време. Всичко това се дължи на собствената ви вяра в себе си. Сега може дори да ви възприемат като идол, тъй като вашият пример ще вдъхновява другите да бъдат толкова красиви, колкото сте вие. Това не е ваше намерение, а страничен продукт на усилията ви да обичате себе си и да покажете на другите, че този път наистина работи. Вие излъчвате любов и красота и не показвате признаци, че ще спрете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На 6 юни идва Новолуние в Близнаци - кои ще са зодиакалните юнаци?

Овен ще има проблем, а Лъвът ще гледа кръв през седмица номер 23!

Любовно предсказание за всяка зодия през юни 2024 (част 2)

Любовно предсказание за всяка зодия през юни 2024 (част 1)

Тези 6 зодии ще са щастливи през юни 2024

В понеделник: Вселената призовава към сдържаност за Овен и заземяване за Рак

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 03 юни 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 03 юни 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com