На море с „Пощенска кутия за приказки“

14545
На море с „Пощенска кутия за приказки“

На 13 юли от 22:00 ч. бар „Русалка“ в черноморския курорт Лозенец ще посрещне поредната порция легендарни истории от неповторимата „Пощенска кутия за приказки“. Авторът Гери Турийска дава началото на кратко но съдържателно лятно турне, в което феновете на инициативата ще могат да се насладят на най-добрите истории от изминалия сезон.

Текстовете отново ще бъдат прочетени от популярни лица, сред които личат имената на певиците Белослава и Маги Алексиева-Mey, както и актьорите Стефан Щерев и Ирмена Чичикова.

През Вселената

Тате каза: – Нека мама да е първа. Мама пък искаше аз да съм първа. Май се страхуваше, че след като тях ги замразят, аз няма да...

Изминалият сезон на „Пощенска кутия за приказки“ представи десетки истории, подчинени на месечна тема, а над 40 популярни лица - актьори, музиканти, журналисти, се включиха в четенето. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“, „Градски легенди“ , „До доказване на противното“ и др.

Традиционно темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора. Новият сезон започва през месец септември, а домакин отново ще бъде столичният „Sofia Live Club”.

„Пощенска кутия за приказки” е с вход свободен на 13 юли, събота в бар „Русалка“, Лозенец, от 22:00 ч., а настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

Прилагаме три от историите, прочетени в последното издание на „Пощенска кутия за приказки“:

Защо едни нации рухват, а други – просперират?

Блестяща и увлекателна, книгата „Защо нациите се провалят“ отговаря на вековен въпрос: защо някои нации са богати, а други ...

http://www.youtube.com/watch?v=6tnawRtclxs - Драго Симеонов

http://www.youtube.com/watch?v=-lMy_m1mXBw – Венци Мицов

http://www.youtube.com/watch?v=BLtG0tAJ21k – Златин Цветков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com