Срещаме се отново с „Мартин, Данчо и майка им”

14019
Срещаме се отново с „Мартин, Данчо и майка им”

Запознайте се с Мартин, Данчо и… майка им. На 22 юни от 19 часа отново ще можем да се срещнем с тази необикновена история по Камен Донев и изиграна брилянтно от Карла Рахал.

След успешното си представяне в Народния театър „Иван Вазов” постановката извървя творческия си път до Националния дворец на културата и сцената на Студио 5.

"Сутрин. Някъде на морския плаж. Влиза майка на две деца, които вече са на плажа, но не се виждат. Тя е натоварена с плажни атрибути и най-различни чанти - повече, отколкото може да поеме. Духа силен вятър.

-...Мартине, Данчо, какво стана бе, майко, бе?! Защо бе, божке, напряко все ми правите?... Да умра ли искате? Още не сме седнали, и вече ми го разтупкахте пулса... изтръпна ми главата, всичко... Защо - кажете ми - от сутринта ме морите бе, да му се не види и почивката, и чудото...  - Много поздрави имате от баща си... Чухте ли?  Данчо, Мартине, чухте ли какво ви казах?... Че имате много поздрави от баща си... Чухте ли ме бе, мама му стара?.... На кого говоря аз, бе? А? Така като ме гледате на кого мислите, че крещя? С кого съм дошла аз тука? На ненормална да ви изглеждам... Нали виждате, че говорих по телефона?!... Защо ме влудявате,бе... Баща ви ви поздравява... Защо бе, божичко, ме докарвате до ръба на границата, да се потя тука... да треперя, кръв да ми протече, тумор да се появи, да заседне някъде. Да умра.Това ли искате?..."

Една постановка отвъд морето, любовта, живота и смъртта.

Мартин, Данчо и майка им от Камен Донев с Карла Рахал – на 22 юни, начало: 19 часа, място: Студио 5.

Билети: 10 лв.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com