„Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание

17857
„Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание

Стартира мащабният проект „Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание. Кампанията ще предизвика най-големите и актуални имена на поп, рок и джаз сцената на България да създадат нови музикални хитове.

Главната роля в „Зелена песен на България” е на слушателите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио. Те ще имат възможността да номинират любимите си групи и изпълнители за участие, като фаворитите, събрали най-много гласове, ще се включат в уникалния конкурс за нова българска песен .

Поли Генова с нов сингъл от мюзикъла „Аладин”

Вече 5 месеца любителите на сценичното изкуство „мюзикъл“ се радват на блестящото изпълнение на звездите от българската муз...

Първият етап от проекта - периодът за номиниране на групи и изпълнители за участие, ще бъде 17 април – 12 май 2013 година. Слушателите ще могат да посочват своите любимци като изпратят мейл на zelenapesen@njoybg.com за поп групи и изпълнители, на zelenapesen@zrockbg.com за рок бандите и на zelenapesen@jazzfmbg.com за джаз изпълнителите.

На 13 май 2013 година на живо в ефирите на N-JOY, Z-Rock и Jazz FM радио ще станат ясни имената на победителите – музикантите, събрали най-много номинации от слушателите. За участие в „Зелената песен на България” ще бъдат избрани общо 4 поп групи и изпълнители, 2 рок банди и 1 джаз формация или изпълнител. Те ще създадат парчета, които bTV Radio Group ще продуцира, а отново слушателите ще имат решаващия в избора на големия победител в конкурса.

Кампанията е по инициатива на радио N-JOY, Z-Rock и Jazz FM съвместно с Оперативна програма „Околна среда”и Министерството на околната среда и водите,

Много емоции, музика и изненади предстоят в „Зелената песен на България” – едно различно музикално състезание, в което слушателите избират участниците. За повече информация следете сайтовете www.njoybg.com, www.zrockbg.com и www.jazzfmbg.com.

Музиката действа като секс

Канадски учени установиха защо хората са толкова големи любители на музиката. Истината е, че слушането на нова песен поражда в организм...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com