11 популярни поверия, които ще ви отърват от бедността

15545
11 популярни поверия, които ще ви отърват от бедността
Снимка: iStock

Има огромен брой знаци, много от които наблюдаваме, без дори да мислим. Народната мъдрост ни помага през цялото време, а ето и няколко признака, благодарение на които можете бързо да подобрите финансовото си състояние и да се отървете от дълговете.

Народните знаци са склад за съвети, измислени от нашите наблюдателни предци. С тяхна помощ всеки може да се предпази от зло и проблеми, да намери пътя към щастието, както и да си осигури щастлив живот, изпълнен с радостни събития. Експертите предлагат да научите как да се справите с бедността и бързо да подобрите живота си.

1. Ще бъде възможно да спечелите финансово благополучие, ако си създадете навик да не прехвърляте нищо през прага, а също и да не давате заеми след залез слънце. Парите, ако трябва да бъдат дадени, се предават само след думите: „Колкото давам, толкова много ще се върне, ще се затвори стократно в портфейла ми“.

Енергията на женската чанта: Кои неща привличат бедност и провал?

2. Смята се, че дупките на чорапите привличат бедност. Откритата дупка трябва незабавно да се поправи или чорапът, който е станал неизползваем, трябва да бъде изхвърлен.

3. Не е прието да се слагат празни бутилки и кутии на масата - няма да има пари. Празният контейнер или се измива и поставя на рафт, или, ако вече не е необходим, се изхвърля в кошчето.

4. Според поверието не можете да изнасяте боклука вечер, за да не загубите късмета си. За тези, които пренебрегват този знак, е много по-трудно да привлекат финанси.

5. Никога няма да има пари в празен портфейл. Този знак призовава никога да не харчите всичко до последно и да изпразвате портфейла си, така че финансовото благополучие да не подминава и паричните потоци да не спират.

Поверия за избягване на бедността

6. Друг знак казва, че получените пари не могат да бъдат изразходвани веднага. Те трябва да бъдат върнати у дома, но е по-добре да ги оставите да пренощуват, за да отстранят финансовите проблеми.

7. Бедността ще се настани в тази къща, където прахът в ъглите стои. Според поверието, финансовото благополучие няма да дойде в това жилище, където не е обичайно да се почиства.

8. По време на дъжд трябва да съберете малко вода, за да можете по-късно да измиете подовете с нея. Извършва се почистване, като се казва: „Колко капки събрах, толкова добро извиках. Всяка капка ще се превърне в монета, финансовият късмет ще избухне в живота.

9. Според поверието, в къщата не трябва да има много метли. Ако има няколко, тогава няма да е възможно да се отървете от бедността. Трябва да я съхранявате с дръжката надолу, за да не предавате благополучието си на никого.

10. Пари няма да бъдат намерени в тази къща, където растенията са сухи и чиниите са нащърбени. Според знака не можете да държите мъртви цветя в дома си, както и да оставяте чинии с драскотини и пукнатини.

11. Парите не обичат, ако в къщата има течащи кранове. Водата тече - носи пари със себе си, привлича бедността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...