Енергията на женската чанта: Кои неща привличат бедност и провал?

14707
Енергията на женската чанта: Кои неща привличат бедност и провал?
Снимка: iStock

Дамската чанта е важен аксесоар, който винаги е на дневен ред. Това значи, че тя трябва да носи късмет, а не да го плаши. За да може една чанта да донесе сила и късмет на една жена, трябва да запомните неща, които за нищо на света не трябва да носите в нея.

Стари снимки

Няма значение дали са снимки на самата жена или на децата, на нейния съпруг. Ако снимката е много стара, тя ще донесе негативизъм и ще лиши дамата от късмет. Оказва се, че старите снимки не позволяват на жената да се развива. По-добре е да не носите снимка, която е на повече от година в чантата или портфейла си.

Поверия за избягване на бедността

Игла

Също така е по-добре да не носите игла в чантата. С нея късметът ви може бързо да изчезне. Ако внезапно трябва да вземете някъде игла и конец, тогава вземете комплект за шиене със себе си. Без значение е дали иглата е в калъф или просто в чанта. Тя носи неприятности и проблеми.

Счупени огледала

В чантата в никакъв случай не трябва да има счупено огледало. Ще привлече неуспехи и те могат да бъдат толкова неочаквани, че няма да е възможно да се справите с тях. Остава само да пожънете плодовете на проблемите, които ще донесе счупено огледало. Знаците казват, че разбитото огледало може да доведе до злополука при шофиране на кола и дори в обществения транспорт. Освен това увеличава вероятността да срещнете опасен човек по пътя, препъвайки се в безскрупулни продавачи в магазините.

Боклук

Много жени хвърлят билети от автобуса, касови бележки, опаковки от бонбони в чантата. Нищо няма да се случи за един ден, за няколко дни също, но с течение на времето боклукът в чантата ви започва да привлича лоша енергия, която ви лишава от финансов късмет.

Не оставяйте тези предмети на масата, за да не привлечете бедност

Спомени за неприятни събития и хора

В чантата ви не трябва да има нищо, което да ви напомня за неприятни събития от миналото. Например, любим човек ви е дал нещо, което носите със себе си, и след това сте се разделили на много негативна нотка, но все още носите това нещо със себе си. Ако не го свързвате с мъж, а с нещо друго, оставете го при вас, но ако имате неприятни спомени винаги, когато го погледнете, не забравяйте да се отървете от това нещо. Например, оставете го у дома или на работа, ако е възможно.

Чужди вещи

Дамската чанта е предметът, в който е по-добре да носите само личните си вещи. Ако спешно трябва да занесете нещо на някого, пробвайте да го направите възможно най-бързо. За няколко часа чуждото нещо в чантата ви няма да навреди, но ако го държите със себе си повече от един ден, ще се появи отрицателен ефект, изразен в проблеми с късмета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com