3-те двойки зодии, заплашени от РАЗДЯЛА до края на август

73440
3-те двойки зодии, заплашени от РАЗДЯЛА до края на август
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е непредвидима, за това винаги трябва да сме готови за всичко. Понякога тя няма край, но друг път краят е по-скоро, отколкото сме си представяли. Мислим си, че любовта ни е била истинска, а накрая се оказва, че просто сме станали по-мъдри с още една раздяла зад гърба си.

Дева и Риби

(възможно е и Дева и Телец)

Научи дали те обича според зодията му

Ако се чудите дали той истински държи на вас и ви обича, може да разберете това от зодията му. ОВЕН Когато един Овен обича, той обича...

На пръв поглед имате доста здрава и щастлива връзка. Оказва се, че много хора смятат, че са намерили човека, с когото искат да прекарат целия си живот, а в действителност само се заблуждават, че това е така. Любовта ви е по-крехка, отколкото си мислите. Причината за това е, че не сте преживели особено много трудности, които да ви сплотят. Връзката ви е малко повърхностна и чувствата, които бъркате с любов, са по-скоро страсти. Камъчето, което ще обърне колата, е стара любов, която ще се появи на хоризонта. Стари чувства ще напомнят за себе си и ревността на другия партньор ще е черешката на тортата, която ще заформи голям скандал. Възможно е да има изход от тази ситуация, но трябва да сте изключително дипломатични.

Овен и Скорпион

(възможно е и Овен и Везни)

Не си мислете, че щастието е константа. Вие трябва да очаквате всичко от живота, да сте готови за трудности и да знаете как да се справите с тях. Вътрешно усещате, че връзката, в която сте в момента не е връзката на живота ви. Умело подтискате и игнорирате сигналите, които сърцето ви дава. Но е време да бъдете честни със себе си и да си признаете, че не обичате истински човека до вас. Причината за вашата раздяла е именно онзи голям и сериозен разговор, който ви предстои да проведете. Ще бъдете тежко, ще има сълзи, но не трябва да забравяте, че всичко това е за доброто на двама ви. След години ще бъдете благодарни един на друг за това, че сте били честни едни към друг.


Близнаци и Стрелец

(възможно е и Близнаци и Козирог)

7 знака, че точно ТИ разрушаваш връзката си

Свикнали сме да обвиняваме другия, когато една връзка се разпадне. Не се замисляме обаче колко виновни всъщност сме ние. Това са няколк...

Нямате много общи неща помежду си. Характерите ви доста се различават. Едната страна е истински интроверт, докато другата има жажда за срещи с хора и най-различни социални събития. Това ще ви изиграе много лоша шега, макар и сега да не усещате, че тези различия са проблем. У партньора, който предпочита да прекарва времето си у дома, ще се появи луда ревност, която ще смаже другия. Ще започнат малки караници, които могат да прераснат в големи скандали, изнасяне и кратки раздели. В края на крайщата след бурния период и двамата ще помислите разумно и ще осъзнаете, че никой няма нужда от това. Раздялата, която може да ви се случи, ще е цивилизована и зряла. Точно както трябва да бъде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com