3-те зодии, които ЛЪЖАТ най-много

37619
3-те зодии, които ЛЪЖАТ най-много
Снимка: Thinkstock

Някои зодии просто не умеят да казват истината и е много по-удобно просто да излъжат. Така са свикнали от малки, така са възпитавани, макар и несъзнателно и точно така действат през целия си живот. Ето кои са те и за какво трябва да внимавате:

ОВЕН: Овните много обичта да послъгват. За тях е много по-лесно да кажат лъжа, отколкото да се обясняват дълго за нещо, за което просто могат да излъжат. Техните лъжи са както безобидни, така и много големи, които могат да променят отношението и цялостното ви мнение за тях. Овните лъжат за това колко пари са изхарчили днес, с кого да пили бира, къде са ходили и какво ли още не. Но най-големите им лъжи са свързани с миналото им. Там крият много дълбоко пазени тайни, много лоши случки и неща, с които никак не се гордеят. Не ги разкриват пред никого, за всички те имат перфектното минало, но всъщност то е пълно с мрачни тайни, лоши случки и техни грешки, от които се срамуват. Внимавайте с Овните, дори да се кълнат в честност, най-вероятно лъжат и за това.  

4 зодии, които винаги отлагат задачите си за последния момент

Просто казано, отлагането е навикът умишлено да се оставят задачи за последния момент... или за когато му дойде времето. Разбира се, ак...

ЛЪВ: Лъвовете са много хитри и никога не можете да ги хванете в лъжа. Те си гледат с големите си и „честни“ очи, казват ви точно каквото искате да чуете и винаги могат да ви метнат здраво за всичко. Техните лъжи са от малки и безобидни... до големи и много сериозни, които разрушават цели семейства. Лъвовете лъжат най-много за забежките си. Според тях те никога не са изневерявали, нито са излизали от правия път. Но истината е, че най-големите грехове и лъжи на Лъвовете са свързани именно с много продължителни изневери – както емоционални, така и... е, сещате се! Представителите на тази зодия не искат и да признаят, че са пристрастени към адреналина и тайните връзки, затова винаги имат някой, с който да се забавляват, докато у дома ги чака наивната им половинка, готова да им повярва на всичко. Лъвовете са много галантни, много омайват с думи, затова и никой не може да ги обвини, че лъжат.

ДЕВА: Девите са една особена „порода“ зодии, които лъжат най-вече себе си. Точно така! И тази лъжа никак не е по-малко безобидна от всяка друга. Девите имат способността да се самозалъгват за какво ли не – че са щастливи на работното си място, че са в чудесна връзка, че имат хубав живот, а всъщност нито едно от тези неща да не е истина. Лъжите им се простират и извън тях. Обичат да си дават вид, че всичко им е перфектно, че са много щастливи и много държат всички да знаят това, да им завиждат и да се в устата на всеки. Обичат да бъдат коментирани, да създават за себе си илюзии за перфектен живот, а всъщност това далеч не е така. Въпреки това се чувстват добре, когато поне другите си мислят, че притежават всичко. Девите не спират да бъдат такива каквито са през целия си живот и така и не успяват да преборят нуждата си от това да лъжат всичко и всички наред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com