4-те зодии, които могат да ви бъдат истински приятели

57879
4-те зодии, които могат да ви бъдат истински приятели
Снимка: iStock/Guliver

Приятелството означава връзка, която се изразява в подкрепа, взаимно разбиране, уважение и помощ, когато най-малко очакваш. Доверието е нещо много важно за едно приятелство и се гради страшно трудно и дълго, но ако се издъниш се срива от раз.

Астрологията може да ни ориентира към кого да се обърнем и кого можем да наречем истински приятел. Докато има зодии, които предпочитат да имат по-малко приятели и да комуникират с колкото може по-малко хора, то има други, които винаги са в центъра на купона.

3-те зодии, които се предават най-лесно

Има хора, които са по-чувствителни от останалите. Те приемат света като място, на което трябва да бъдат щастливи, да бъдат защитени и в...

Те имат огромен кръг от приятели и винаги са готови за срещи с тях. Готови са и да им се притекат на помощ във всеки един момент, в който има нужда.

Ето кои са те:

Телец

Телецът е като бетонна стена, която трудно можете да строшите. За него казаната дума е хвърлен камък и е задължително да се спазва. Щом имате думата на Телеца, че стои плътно до вас значи приятелството ви с него е гарантирано и няма да ви предаде никога. Телците са страхотни приятели и можете да сте сигурни, че винаги ще можете да разчитате на приятеля си Телец, ако имате нужда от помощ или подкрепа. Те са и много добри в даването на съвети. Няма по-подходящ човек, който да помолите за мнение от Телеца.

Овен

Жените от тези 4 зодии могат да постигнат всичко

Жените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и ситуация. Притежават сила, която г...

Можете да разчитате изцяло на Овена. Те са много надеждни, никога няма да споделят с друг тайните ви. Скачат в огъня за приятелите си и държат изключително много на приятелството. Кажат ли нещо, никога не се измятат. Упоритостта им ги прави едни от най-подкрепящите и добри приятели, на които можете да се радвате.

Дева

Зарежда ги това да знаят,че са опора на някого. При тях важи правилото “Казана дума-хвърлен камък“. Когато обещаят няма и минимален шанс да не го спазят и плътно си стоят зад думите. Девите са грижовни приятели, готови да дадат цялата си обич и подкрепа за приятелите си. Затова, ако в приятелския ви кръг има Дева, то спокойно можете да се чувствате късметлии.

Риби

Рибите вдъхват доверие и такова можеш и да им имаш на 100% . Те държат страшно много на приятелите си и са готови винаги да помогнат на всеки в беда. Обичат да споделят с приятели и никога няма да предадат близките си. За тях времето, прекарано с приятели е най-ценното време и те държат редовно да се срещат с близките си. Приятелският им кръг е голям и те обичат да го разширяват постоянно с нови страхотни хора.

Зодиите, които идеално се допълват

Когато стане въпрос за връзки, някои казват, че противоположностите се привличат. Други, че трябва да намериш същия луд като теб, за да...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно