4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

15931
4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата
Снимка: iStock

Изневерите са сериозен нож в гърба, но все пак някои хора решават да дадат втори шанс на половинката си или пък има и такива, които тихо затръшват вратата след себе си и никога повече не поглеждат този човек. Но има и трети, на които ще акцентираме днес, те просто не могат да преодолеят жестокото предателство и потъпканото им его и ще направят всичко възможно, за да си отмъстят. Астролозите разграничават представителите на 4 зодиакални знака като такива. Ето и кои са те:

Овен

Тези 4 признака издават, че жена ви най-вероятно си има любовник

Досега сте прекарвали един щастлив и сравнително спокоен живот  с вашата половинка, но внезапно сте усетили, че нещо не е както тр...

Овенът има висока самооценка и гордост, която трудно се превъзмогва. Разберат ли, че сте ги предали, те ще се изпълнят с ярост и ще действат импулсивно, за да ви обидят и дори наранят. Ще създадат сериозен хаос около себе си, а положението дори няма да утихне скоро, тъй като ще започнат да кроят и по-тежки планове за отмъщение.

Лъв

Предаденият Лъв също няма да може да превъзмогне, че половинката му е предпочела някой друг пред него. Те пазят достойнството си докрай и в мига, в който разберат за измяната, ще напуснат своя партньор. Те обаче не искат подобни лични ситуации да стават обществено достояние, така че ще действат тихо и зад кулисите. Само който трябва да усети отровата на отмъщението, ще го направи. Лъвовете не познават граници и разум в това отношение.

Скорпион

5 реални причини за женската изневяра

В самото начало на една връзка много жени са сигурни, че никога няма да изневерят на любимия си. Въпреки това, има различни ситуации в ...

Ако сте сгрешили да забиете нож в гърба на Скорпиона, едва ли има сила, която може да ви спаси от яростта му. Но все пак, далеч по-добър вариант е да вие сами да признаете за предателството, отколкото той да разбере от друго място. Тогава ще настъпи разрушителен апокалипсис за всичко около вас. Периодът няма да отмине бързо и лесно, а отмъщението се очаква да бъде много по-болезнено от вашето прелюбодейство. Колкото и да се опитвате да се скриете от Скорпиона, водният знак ще ви преследва навсякъде, докато не се увери, че сте си получили заслуженото.

Стрелец

Измаменият Стрелец също няма да успее да преодолее настъпилия хаос в живота му. Представителите на тази зодия са хора на реда и принцпите, а когато се случи нещо подобно, те не знаят как по друг начин да реагират, освен с агресия. Те действат импулсивно, могат дори да ви наранят, губят ума си. Но когато тази ситуация отмине, те просто ще забравят, че същестувате и никога повече няма да помислят за вас. Не се опитвайте да им се мяркате пред погледа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com