4-те зодии, които винаги се радват на внимание и любов

19816
4-те зодии, които винаги се радват на внимание и любов
Снимка: iStock

Красотата е едно, чарът – съвсем друго. Чаровните хора имат особено излъчване, което привлича като магнит всеки, който ги погледне. Те имат куп обожатели, влюбени в тяхната най-чаровна черта, най-често физическа. На тях им се възхищават. Ето кои са най-чаровните 4 зодии.

Близнаци – с тях никога не знаете какво предстои, просто защото се срещате с две личности. Винаги имат ухажори, защото мистериозността им е някак чаровна. На пръв поглед изглеждат сдържани, но това е само за пред онези, които не ги познават. Иначе са истински фурии. Каквото и да си говорим, към Близнаците съдбата е била благосклонна и те обикновено са много красиви и чаровни. Ще трябва да мине малко време, за да ви допуснат до себе си, но след това чакането си заслужава.

Стрелец – страшни любовчии са. Никога не им е скучно, защото все се впускат в приключения. Харесва им да имат вниманието на повече от един човек, после да бягат и да създават около себе си драматични филмови сценарии. Това ги забавлява и разнообразява. Освен това обожателите подхранват егото и самочувствието им. Много са привлекателни със своето чувство за хумор и самонадеяност. Внимавайте, защото лесно ще ви накарат да се влюбите в тях, но това не значи, че те ще ви отвърнат със същото. Играят играта си по опасен начин и рядко губят.

Скорпион – ето един опасен чаровник, с когото трябва да внимавате, защото може да ви ужили. Скорпионите не показват емоциите си веднага. Говорят някак дръпнато, колкото да мине номера, но пак умеят да очароват събеседника си. С небрежни жестове омайват човека, когото искат. Може би ще ви докоснат небрежно, ще ви направят комплимент или ще ви погледнат по особен начин. Знаят как да флиртуват, така че да накарат човека отсреща да започне да ги иска и да си представя какво би било, ако бъде с тях. Когато обаче стане интересно, могат да се отдалечат. Това е тяхната игра, с която поддържат любопитството на своя интерес. Така огънят не се губи, стига да не прекалят, защото тогава могат да изгубят човека. Е, разбира се, вероятно скоро ще си намерят друг.

Овен – само като ви погледнат е достатъчно да ви направят впечатление и да ги забележите. Тяхното присъствие е забележимо. Усмивката им кара хората наоколо да си представят различни страстни сценарии, самите те напомнят на лидери, да стабилни и уверени хора. Те излъчват неподправен сексапил и харизма. Невероятно романтични личности, които могат да превърнат живота ви в приказва, щом се влюбят във вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...