6 причини за вашата самота: Какво ви пречи да изградите щастлива връзка?

5215
6 причини за вашата самота: Какво ви пречи да изградите щастлива връзка?
Снимка: iStock/Guliver

Да обичаш някого не е толкова лесно, колкото изглежда. Много хора не знаят как да изграждат отношения или просто не могат да намерят сродна душа. Експерти в областта на биоенергията разказаха защо става така.

Не сте наясно от кого точно се нуждаете

Това е основната шричина причина, заради която много хора не могат да намерят любовта. Те просто не знаят какво търсят. Трябва да разберете каква бъдеща сродна душа искате да видите. Тук не става въпрос за външен вид или професия, а за усещането, което искате да изпитате, когато сте до този човек.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

Добър си в това да си сам

Много хора, за съжаление, не разбират факта, че за тях е добре да са сами. Те се опитват да намерят любовта, защото така им казват родителите, приятелите, баби и дядовци. Трябва да слушате интуицията и сърцето си. Те ще ви подскажат точно от какво имате нужда. Не слушайте онези, които ви налагат мнението си. Дори човек да има най-добри намерения, той никога няма да може да ви посъветва от какво реално имате нужда, освен ако не се случи чисто случайно.

Твърде много любов към себе си

Ако се стремите да подобрите на живота си, любовта няма да ви помогне да станете по-щастливи. Връзките няма да продължат дълго, защото включват взаимен обмен на енергия. Няма как да намерите този, който да ви даде своята сила и любов, но да не получи нищо в замяна. Спрете да се опитвате да разрешите такъв неразрешим проблем. Ако искате топлината на някой друг, ще се наложи да се научите да споделяте своята топлина и доброта.

15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка

Имате много необичайна енергия

Хората, които са щастливи заедно, обикновено пасват като две парчета от пъзел. Ако имате необичайни възгледи за света и като цяло сте необикновен човек, трудно ще откриете сродната си душа. Отношенията с обикновен човек най-вероятно ще бъдат нехармонични, а духовната съвместимост ще бъде ниска.

Кармични причини

Също така често нашата самота и невъзможността да намерим сродна душа са свързани с грехове от минали животи. Може би работите по дълг, който е създаден преди няколко живота. Може да напуснете някой, който много ви е обичал, или да предадете половинката си. С една дума, вашите минали действия могат да блокират щастието в тази област. За да поправите това, можете да се опитате да направите повече добри дела, но проблемът е, че едва ли ще знаете какво точно трябва да направите, за да отпишете кармични дългове.

Страх

Много хора се страхуват да създават нови връзки, защото се страхуват от раздяла и нови разочарования. Може би предишната ви връзка не е свършила по най-добрия начин. Поради това подсъзнателно се страхувате да потърсите нова сродна душа, защото мислите, че негативното преживяване ще се повтори. Трябва да си отделите време, защото то лекува душата по-добре от всичко друго.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com