15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка

20165
15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

1. Не е нужно да гоните

Това е един от най-добрите признаци, че той иска връзка. Мъжете, които са готови да се установят и да си намерят сериозна приятелка, не искат да чакат. Емоционално стабилните мъже, тези, които са добри дългосрочни партньори, са много целеустремени. Когато има нещо, на което са хвърлили око, те отиват и го вземат.

2. Той ви запознава с приятелите си

Мъжете, които искат сериозни връзки, не се страхуват да ви включат в други аспекти на живота си.

Когато вашият партньор започне да ви води с други двойки и да излиза с приятели, които са част от двойки, това е, защото те искат дългосрочна връзка с вас. Ако не сте срещали нито един от приятелите му, след като сте се срещали повече от месец, той вероятно не е готов да се обвърже с истинска връзка.

3. Той ти казва всичко

Висококачествените мъже, които са емоционално стабилни, са добри в това да бъдат уязвими.

Да бъдеш уязвим е много важна част от влюбването, така че един сериозен мъж няма да се поколебае да направи това. Той трябва да говори за миналите си връзки, трудностите, борбите си и други лични подробности за живота си. Той не трябва да разкрива всички тези дълбоки теми в един разговор, това би било твърде много. Но през първия месец вие двамата трябва да имате по-задълбочени разговори, които водят до истинска връзка. Ако той просто иска да пусне предаване и да побъбри какъв вид пица искате да поръчате, той вероятно не се интересува от нещо дългосрочно.

16 признака за здрава връзка

4. Той е готов да загуби малко от свободата си

Мъжете, които са готови да бъдат част от двойка, са готови да загубят малко свобода. Всъщност това е основно качество, което един мъж трябва да притежава, ако ще бъде дългосрочен партньор.

На един човек е позволено да прави каквото си поиска. Той може да прекара вечер с момчетата или да отиде в стриптийз клубове. Мъж в сериозна връзка трябва да осъзнае, че някой друг има мнение за нещата, които прави – и той трябва да се съгласява с това.

Това показва, че той е готов да сподели живота си с вас.

5. Той не отменя планове

Мъжете, които са сериозни, не са лъскави. Те правят план и се придържат към него. Ако по някаква причина трябва да отмени среща, той има основателна причина за това (работа или спешен случай), той се извинява и незабавно пренасрочва.

6. Той обича небрежните целувки

Това е наистина важно. Мъжете, които са готови да се влюбят и имат истинска връзка с някого, се наслаждават на интимни моменти, които не водят до секс. Това означава, че той иска просто да ви целуне на дивана или да ви целуне, когато тръгне за работа. Той те целува по устните, разбира се, но и на други места като челото и по бузата. Тези видове целувки показват истинска интимност и връзка, защото не са пряко свързани със сексуалното удовлетворение.

7. Той ви търси между срещите

Ако имате уговорена среща с мъж и тя е след няколко дни или дори седмица, той все пак трябва да иска да се свърже с вас преди срещата. Той трябва да ви изпрати съобщение през седмицата или да попита за деня ви. Дори ако излизате само от няколко седмици, ако той ви изпраща съобщения или ви се обажда поне веднъж или два пъти на ден, значи той е сериозен към вас. Той отделя време от натоварения си работен ден, за да ви уведоми, че мисли за вас. Човек, който просто иска нещо небрежно, няма да си направи труда.

5 златни правила за успешна връзка

8. Той е добре с етикетите

Защо трябва да поставяме етикет върху нещата? Защо има значение дали се наричаме гаджета или приятели? Ако той ви задава подобни въпроси, след като сте се срещали два месеца или повече, той избягва нещо. Сериозните мъже нямат нищо против да ги наричат ​​гадже, всъщност те се наслаждават на отговорността. Той трябва да се гордее да ви представи като своя приятелка и да каже на другите, че има връзка. Това е един от най-важните знаци, че той иска връзка, а не просто секс.

9. Той говори за дългосрочното бъдеще

Мъжете, които се интересуват от дългосрочни връзки, говорят за дългосрочни отношения. Ако някой често повдига цели, свързани с дългосрочни взаимоотношения в началото на връзката, това е добър знак, че [те] се интересуват от такава. Това може да е обикновено споменаване на брак, споделяне на къща или дори желание за деца. Дори той да говори за дългосрочни планове, които са в близко бъдеще, е добър знак.

10. Той казва, че те обича

Ще се изненадате колко много жени продължават да се виждат с мъж месеци наред без да чуят "обичам те!". Не ме разбирайте погрешно, казвайки, че това е твърде рано, определено е отклонение, но твърде дългото чакане също е червен флаг.

11. Той ви запознава със семейството си

Представянето ви на семейството му е огромна стъпка, за която много мъже ще изчакат година или повече, преди да я предприемат. Ако той предприеме тази стъпка с вас, това е много очевиден знак, че той ви възприема като нещо повече от любовна връзка.

23 съвета за щастлива връзка

12. Той движи връзката напред

Мъж, който е сериозен за връзка, се радва да направи следващата стъпка. Може да започне да нощува у вас по-често. Или да оставите дрехи или четка за зъби в апартамента ви. Уверете се, че той прави планове да ви вижда поне всяка седмица.

13. Той не споменава, че е небрежен или не е готов за връзка

Почти не го включих в списъка, защото е толкова очевидно, когато го четеш черно на бяло. Когато сте във връзка обаче, това не е толкова очевидно.

"В момента не се интересувам от нищо сериозно."

„Не съм сигурен какво чувствам към теб.“

„Не знам накъде виждам нещата,“

Ако той казва нещо подобно, но все още се държи като любящо и грижовно гадже, слушайте думите му, не се поддавайте на действията му. Мъжете обикновено казват истината, когато става въпрос за тези неща. Повярвайте на думата му.

14. Той иска да знае вашите дългосрочни планове

Той задава интимни въпроси за живота ви. Сериозният мъж иска да знае какъв живот бихте искали да живеете и къде се виждате в бъдеще. Ако ви задава въпроси относно бъдещите ви планове, това е, защото иска да види дали ще се вмести в тези планове. Мъжете, които не са сериозни, не се интересуват какво правите или дали искате да се ожените или да имате деца.

15. Той не протака

Това обобщава най-добрите признаци, че той иска нещо повече. Той не го протака, той кара нещата да се случват. Сериозният мъж знае как да води. Той прави планове да те вижда често, иска да бъдете гаджета, вашите житейски планове и цели са важни за него, не му трябва много време, за да обмисли нещата или да види как вървят нещата. Решенията се вземат бързо и навреме.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно