Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

19699
Няколко признака, че вашата връзка ще има успех
Снимка: iStock

Не е нужно всичко в една връзка да е перфектно, за да бъде тя успешна и дълготрайна. Знаете, че дори по филмите няма перфектни неща. Важното е както вие, така и партньорът ви да се чувствате добре, да сте щастливи, да усещате подкрепа и любов.

Ако сте имали много неуспешни връзки и сте били наранявани, не бива да пренасяте съмненията и недоверието към сегашната си връзка.

Това е ново начало, което трябва да започнете на чисто, като се отърсите от миналото. А дали връзката ви ще има успех, дали може да храните надежди?

Ето няколко признака, че това ще бъде така:

Партньорът ви е не само любим, но и ваш добър приятел

Въпреки че физическият контакт е изключително важен, той не е напълно достатъчен, за да се изгради една стабилна връзка. Преди всичко, важното е да чувствате подкрепа, разбиране, да може да споделяте. Така както правите с вашите най-близки приятели. Ако винаги, когато нещо стане, независимо хубаво или лошо, вие искате да го споделите първо с партньора си, това е сигурен знак не само за физическа, но и за емоционална стабилност.

Има различия между вас, но те не ви пречат

Всеки човек е различен. Няма как да искате вие и партньорът ви да сте едно към едно. Възможно е той да има някои различни потребности, различни вярвания, различен поглед върху нещата, но това е напълно нормално и не бива да ви притеснява. Помислете от тази страна: различията ще ви направят по-интересни един за друг, ще научите нови неща от него, както той от вас, а това може да повлияе само положително на една връзка.

Извличате полза от всяко спречкване

Конфликтите и караниците са неизменна част от една връзка. Вярно е, че колкото по-малко са те, толкова по-добре за двама ви. Но все пак, ако при подобни спречквания, вашата цел е не да спечелите, не да се скарате и да не си говорите, а да намерите решение на проблема заедно, това само би било от полза за развитието на връзката. При всеки скандал може да си зададете въпроса: "Как бихме избегнали това?" и следващия път да се опитате да реагирате различно на нещата. Така кавгите ще намалеят, отношенията ви ще станат по-стабилни, а връзката по-здрава.

Вие сте напълно себе си

Едно от най-важните неща е, когато сте във връзка, да сте напълно свободни да бъдете себе си. Правите ли се на някой друг, всичко изгубва смисъл. Ако както вие, така и партньорът ви сте на 100 процента себе си и не се притеснявате от това, честито! Това означава, че и двамата се приемате такива, каквито сте и сте влюбени в истинската същност на другия. Връзката ви определено ще има успех.

Чувствате си свободни

Каква е идеалната разлика във възрастта за връзка?

Перфектната разлика във възрастта между двама партньори е четири години и четири месеца, но само, ако мъжът е по-голям, показва ново пр...

Личното пространство е много важно за всеки човек. Ако партньорът ви ви задушава и не ви позволява да излизате без него, каква връзка е това?

Не трябва да лишавате нито себе си, нито партньора си от компанията и на други приятели. Важното е в една връзка да има свобода. Всеки си има своите интереси, от които не иска да се откъсне. Разбира се свободата трябва да е рамките на нормалното, защото в противен случай може да се превърне в самота и край на връзката ви.

Правите се по-добри взаимно

Не, това в никакъв случай не означава, че искате да промените половинката си, напротив! Въпросът е в това, че когато се подкрепяте един друг, когато вярвате в половинката си и той ще повярва в себе си, както и обратното. Ако можете да си покажете един на друг, че вие може да бъдете още по-добри и да вървите нагоре, това със сигурност ще помогне и на отношенията ви да се развиват в правилната посока.

Казахме, че няма перфектни хора, но вие сте перфектни един за друг - това е смисълът на една успешна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Лекар: 4 сериозни причини да се чувствате уморени, но да не можете да заспите

Как се оказва първа помощ при задавяне?

3 невероятни ползи за здравето, които ни осигурява зеленият цвят

5 знака, че партньорът ви е отегчен от вас

Кои са най-лоялните зодии, на които винаги можете да разчитате

Пълни с пестициди: 12 плодове и зеленчуци, с които трябва да внимавате

При ужилване от пчела - ето какво да направим първо

Тези коварни петна: Кой е най-добрият начин да избършете екрана на LCD телевизор?

Прекарвате много време седнали: Ето как да се справите с негативните последствия

Чай от коприва: Какви са ползите за организма и как да си го приготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com