6 зодии, които бързо губят самообладание и стават АГРЕСИВНИ

11292
6 зодии, които бързо губят самообладание и стават АГРЕСИВНИ
Снимка: https://unsplash.com

Някои хора имат проблем с гнева и са по-склонни към агресия – физическа или психическа. При определени обстоятелства те могат да изгубят контрол над себе си и действията си. Възможно е гневът да ги завладее до такава степен, че те да постъпят насилствено. Нека видим кои зодии са най-склонни към такова поведение.

Стрелец – в ума му се бият всякакви мисли, често и по-агресивни. Бързо губи самообладание, отмъстителен е, проявява и инат. Ако сте го наранили по някакъв начин, бъдете сигурни, че в ума му се въртят различни сценарии как да ви го върне. Може и да не е физически, а по-скоро да ви постави в същата ситуация, да ви обиди с думи или да ви изтрие от живота си, ако сте били важна част от него. Едно е сигурно – ще намери начин да надделее и да се разсмее последен.

5 типа хора, с които е по-добре да не общувате с тях и да избягвате

Токсичните хора може да са навсякъде около нас. В работата, в обкръжението, някои от приятелите ни, а дори и в семейството ни. Тук ще в...

Телец – невероятен инат, чиято упоритост не познава граници. Все пак не е особено насилствен, просто избухва изключително бързо, когато нещо не му е по вкуса или получи забрана. Такъв е по характер – трудно остава спокоен дълго време, но и му харесва да има динамика в настроенията.

Скорпион – най-отмъстителната зодия, която ще ви върне тъпкано всичко негативно, което ѝ причините. Скорпионът просто се наслаждава на това. Не желае да причини физическа болка, а емоционална – да съсипи живота ви, да ви срине със земята образно казано. Той е истинска вихрушка, която може да ви помете, ако реши.

Дева – изключително лесно се ядосва, особено ако си позволи да изпита някаква емоция. Тя е практична и аналитична и всяко разфокусиране от ангажиментите може да я ядоса. Възможно е да ви нападне, ако сте ѝ насреща в такъв момент.

Овен – винаги готов за война, Овенът често е с най-добра физика и най-силен от останалите зодии. Той иска победата на всяка цена и не се интересува от средствата, с които може да я постигне. Може да се стигне до директен сблъсък, да ви навреди чрез косвени действия и други хора. Едно е сигурно – няма да си тръгне без победа.

И аз не'ам нерви - от агресивната простотия, не от друго

Буря, торнадо и цунами едновременно - това предизвика изказване на Милена Славова във Facebook. За малцината неосведомени ще поясня с ч...

Лъв – колкото е добър, толкова и агресивен, ако го провокирате. Гневът му избива много лесно. Той не е от хората, които проявяват търпение към случващото се и желанията си – искат да си осъществят в минутата, в която са си помислили за тях. Заради това често бива разочарован и разгневен. Не мисли, когато извършва насилствени действия, после не съжалява за тях и за последиците, които носят. Обикновено забравя за човека, на когото ги е причинил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com