Дневен любовен хороскоп, 25 ЮЛИ

6211
Дневен любовен хороскоп, 25 ЮЛИ
Снимка: iStock

Овен

Неделното небе ви поставя в лежерно положение и ви мързи дори да положите усилие спрямо връзките си. Не е излишно да си давате почивка, ако искате да сте в перфектно състояние за любимите си хора.

Телец

Вие мечтаете за някого, но този човек няма как да знае това ако не му го кажете, телци. Все пак никой не чете мисли и не е длъжен да разбира влюбените ви погледи. Давайте смело!

Близнаци

Стоите в средата на някакъв хаос или поне така си мислите. Чудите се защо вашият интерес не ви обръща внимание или не ви търси. Може би този човек също има своите неща на главата си? Бъдете търпеливи, ще ви се сбъдне това, за което мечтаете.

Рак

Забавлявайте се и не приемайте толкова насериозно всичко, което ви казват хората или ви се случва. Любовта все пак трябва да е удоволствие. 

Лъв 

Въпреки разклатеното здраве и нерви в последно време, днес сте в разцвета на силите си и давате най-доброто от себе си да го покажете на всички.

Дева 

Опитвате се да направите някакви крачки, но за всяка крачка напред, връщате две назад. Това няма да ви доведе много надалеч. Мислете по-малко и чувствайте повече.

Тези зодии скоро ще станат мами

Везни 

Около вас се усеща напрежение и се опитвате да си изкарате нервите на най-близкия под ръка - партньора ви. Да се опирате на нечие рамо, не означава да изливате агресията си върху него. Бъдете по-меки, никои проблеми не си заслужават развалени отношения с вашия партньор.

Скорпион

Каква е мантрата на всяка зодия до края на годината?

Нека видим каква е мантрата на всяка зодия до края на тази година:  Овен „Ще се науча да се отказвам от контрола и да се п...

Когато един проблем е решен и приключен, скорпиони, да продължавате да натяквате не е особено мъдро и приятно за околните. Това ще излезе през вашия нос повече, от колкото смятате, че ще накажете другите. Внимавайте с острия език!

Стрелец

Вие искате да се забавлявате с много хора, но партньора ви има нужда от време насаме. Намерете начин да създадете баланс между желанията ви.

Козирог

Дори вие не знаете на къде сте се запътили и какво искате от потенциален партньор. Ако вие не се уточните сами себе си, няма как да покрие някой несъществуващите ви цели, защото за вас винаги никой не е подходящ.

Любовният живот на тези три зодии се променя след месец юли

Венера в Дева започва на 21 юли 2021 г. и е чудесно време за любов към три зодии. Всяка година Венера влиза във всеки знак, прекарва и...

Ето каква е съвместимостта на въздушните зодии с останалите в зодиака

Водолей

Хванете партньора си под ръка и отиде някъде надалеч да се насладите на времето си заедно. Енергията около вас предполага да се наслаждавате на летните любовни забавления.

Риби

Филмите в главата ви, спокойно излизат наяве, когато забравите да слушате какво ви говори партньорът ви. Само внимавайте какъв жанр сте пуснали в неправилните моменти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com