Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 19 май (Част 1)

19 май 2021, 00:02 часа

Овен

Представителите на зодия Овен днес ще се чувстват отлично и ще раздават любов на най-близките си хора. Възможно е през този ден да се запознаят с човек, който да заеме важно място в сърцето им. Необвързаните Овни ще се радват на внимание от срещуположния пол. Ще се чувстват привлекателни и ще бъдат душата на компанията.

Телец

За Телците сряда няма да е най-щастливият им ден. Те ще имат проблеми в семейството, с които трябва да се преборят. Възможно е да се стигне до скандали и да загубят не малка част от времето си в това да се оправдават и да засвидетелстват невинността си. Не са изключени раздели.

Тези зодии е най-трудно да бъдат забравени

Близнаци

Близнаците ще минат през трънливи пътеки в любовта в този ден. Възможно е да се почувстват самотни и недостатъчно оценени. Не е изключено в сряда да изпитат ревност и основателна причина за това да не липсва.

Рак

Раците ще имат нужда от малко повече внимание на този ден. Те ще опитат да се разкрият пред половинката си, но е твърде вероятно да направят грешка. Не е препоръчително на този ден да сключват граждански брак, нито да се обвързват сериозно.

Лъв

Лъвовете ще се нуждаят от малко повече спокойствие днес. Не са в настроение за романтични вечери и еротични забавления. Предпочитат да прекарат деня в уединение и да не мислят за любов. За предпочитане е да не остават дълго време сами.

Научете най-интимната тайна на всяка зодия

Дева

Девите ще имат емоционален ден. През първата половина ще чуят неприятни новини, свързани с любовта. Вечерта ще бъдат на съвсем различна вълна. Ще получат красива изненада от любимия си човек. Не е изключено на този ден да разберат, че ще стават родители.

Част 2 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес