Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за 19 май (Част 2)

19 май 2021, 00:03 часа

Везни

На Везните няма да им върви в любовта в сряда. Отдавна са заровили томахавките и са се примирили със случващото се в живота си, но днес ще разберат, че са направили твърде много компромиси. Не е изключено да се стигне до раздяла или по-сериозен скандал.

Скорпион

Скорпионите не се чувстват особено щастливи днес, защото тъмен облак е надвиснал над любовните им взаимоотношения с партньора. Напоследък са твърде отдадени на работата и това изконсумира цялата им енергия. Възможно е в сряда да се почувстват недостатъчно оценени и да прекратят връзката си.

Научете най-интимната тайна на всяка зодия

Стрелец

Денят ще бъде изключително ползотворен за Стрелците. Те ще се чувстват жадни за любов и романтика. В готовност са да инвестират не малка сума пари, за да изненадат половинката си. Не е изключено обаче да получат критики от по-възрастни роднини за това, че се раздават безгранично.

Козирог

Денят на Козирозите ще бъде оцветен в сърчица и рози. Те ще се чувстват безкрайно обичани и ще бъдат жадни за еротични забавления. Не е изключен флирт на работното им място. Много е вероятно съвсем скоро в живота им да се появи човек, в който да се влюбят страстно.

Тези зодии е най-трудно да бъдат забравени

Водолей

Водолеите ще имат емоционален и запомнящ се ден. Ще предпочетат да прекарат срядата в компанията на семейството си и приятели. Ще се чувстват способни да обичат и ще правят планове за бъдещето си.

Риби

Рибите ще си поемат най-накрая глътка чист въздух и ще оставят разочарованието зад гърба си. Не е изключено на този ден да срещнат голямата си любов. Възможни са парични загуби заради романтични пътувания или други изненади.

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес