Енергията на дома: Кои апартаменти не трябва да се наемат или купуват?

22695
Енергията на дома: Кои апартаменти не трябва да се наемат или купуват?
Снимка: iStock

Всички рано или късно се замисляме за покупка или наем на жилище. Експерти в областта на биоенергията ще говорят за това, което трябва да вземете предвид при преместване и от кои опции е по-добре да се откажете в полза на по-нататъшното търсене на подходящ вариант.

Енергията на всеки дом е индивидуална, но не всеки е подходящ за щастлив и комфортен живот. Разбира се, понякога има изгодни опции за купуване и наемане, но експертите препоръчват да се претеглят плюсовете и минусите, преди да се преместите в съмнително жилище. Пространството може да бъде изчистено от негативизъм, но все пак е по-добре да намерите нов вариант, за да не се натъкнете на проблеми и неприятности скоро след щастливото настаняване.

Направете тази бърза проверка за негативна енергия в дома ви - ето как!

1. Жилище, в което постоянно се случват скандали, натрупва отрицателна енергия, която с течение на времето се „прехвърля“ на новите обитатели. В такива апартаменти доброто настроение бързо изчезва, появява се чувство на безпокойство и дори агресия. След като сте решили да наемете или купите такова жилище, важно е да смените или почистите огледалата и след това да проведете церемония за подобряване на енергията на пространството.

2. Жилище с тъмна история също ще бъде не по-малко неподходящо. Не трябва да влизате в стаята, където се е случила трагедията, без освещение, за да не повторите тъжната съдба на бившите жители. Същото важи и за жилище, в което дълго време е пребивавал неизлечимо болен човек.

3. Не трябва да избирате апартамента, в който има ясни признаци на черни магически обреди. В такова жилище има остатъчна некротична енергия, която може да причини много проблеми. Това може да бъде болест, промени в настроението, финансови затруднения, лош късмет в любовта и загуба на работа. Ако няма други опции, тогава преди да се преместите е важно да проверите всяко кътче и пролука, за да се отървете от възможни магически предмети, пентаграми и други магически капани, които тровят щастието.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

4. Апартаментът, който собствениците не са могли да споделят, също ще създаде много проблеми. Тяхната енергия на разрушение, завист или друга негативност ще се прехвърли на новите собственици или наематели. По-добре е незабавно да почистите такива апартаменти и да вземете домашния дух от предишното място на пребиваване, преди да се преместите.

5. Апартаментите, които се продават заради дълг, също не трябва да се разглеждат на първо място. Ако собствениците са имали финансови затруднения от дълго време, тогава техният лош късмет може да засегне новите наематели или собственици. В такива апартаменти ще бъде трудно да станете финансово независими и да натрупате добър капитал за щастлив живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com