9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

12853
9 неща във вашия дом, които отнемат енергия
Снимка: iStock

Известна ясновидка сподели от какви неща трябва да се отървем незабавно и какво може да се остави, но да се съхранява по определен начин.

1. Счупена техника

Такива неща или трябва да изпълняват функцията си, или се изхвърлят. В противен случай започват да оказват лошо влияние върху човек, като се започне от настроението и се стигне до създаването на потискаща нервна атмосфера. Всичко трябва да е в изправност. Вратите и прозорците също могат да бъдат споменати тук. Ако те не са в ред, тогава в живота на собственика на дома може да има проблеми с личните граници, например.

2. Изсъхнали растения

Сухите цветя носят мъртва енергия, която няма място сред живите. Ето защо не се изненадвайте, ако до такава декорация вашето благосъстояние се влоши, негативните емоции и тежките мисли станат доминиращи.

3. Снимки на мъртви животни

Изображенията на мъртви животни също ще донесат негативна енергия, както и рога на стената, изсушени морски твари и дори миди, събрани на морето. Всичко това носи определен печат на смърт и страдание, също така апатия, чувство за уязвимост и депресивно настроение.

Разберете каква енергия има във вашия дом

4. Счупени съдове

Пукнатини, счупени ръбове - това е причина да се сбогувате с любимата си чаша. Определено е невъзможно да се яде и пие от такива съдове, губи се положителна енергия - наличието на повредени чинийки, чаши и други неща в къщата ви има лош ефект.

5. Магнити за хладилник

Всеки от тях носи определен малък заряд и може да се превърне в източник на малък негатив - не знаете колко и какви хора са докоснали тези магнити. Следователно събирането на тези вещи и дори на вратата, зад която се съхранява храната, едва ли може да се нарече добро решение.

6. Ножове

По-добре след всяка употреба измивайте със сол ножовете, които използвате за рязане на месо, съхранявайте ги в затворена кутия отделно от останалите и не режете други продукти с тях. Честият контакт на тези предмети с мъртва плът им позволява да абсорбират всичко лошо. Не оставяйте ножове на кухненската маса - по този начин можете да привлечете зли духове в къщата.

Как да изчистите дома си от НЕГАТИВНАТА енергия – 8 начина

7. Солницата

Солта е уникален продукт в магическо отношение. Тя може да изчисти всичко, с което влезе в контакт, от негативна енергия, като я абсорбира в себе си. Следователно не можете да държите солницата отворена, тя веднага ще поеме всяка ваша мисъл, лошо настроение, раздразнение или гняв, като гъба.

8. Фигурки

Прекрасните и изящни фигурки имат способността да разсейват вниманието. Ако забележите, че сте забравили, губите способността си да се концентрирате, не можете да си спомните къде сте оставили ключовете си или къде сте закачили чадъра си, проверете дали имате много малки фигури в къщата.

9. Стара метла

Метлите са пряка връзка с енергията на просперитета във вашия дом. Не напразно преди това вярваха, че е невъзможно да се помете боклук до прага - по този начин можете да помете пари и здраве. И да използвате метла, която е износена, означава да си навлечете липса на пари и болест, прахосмукачката е по-надеждна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...