Направете тази бърза проверка за негативна енергия в дома ви - ето как!

51440
Направете тази бърза проверка за негативна енергия в дома ви - ето как!
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки, че доста хора смятат т. нар. „негативни енергии“ за обикновено суеверие, почитателите на мистиката са уверени, че те съществуват и са в състояние да влошат качеството на средата, в която живеете. Някои елементи от обичайното ежедневие, които обкръжават повечето хора, карат дома им да концентрира подобни негативни влияния. Ето някои знаци, които ще ви улеснят да разберете дали домът ви натрупва лоша, „негативна“ енергия!

Липса на настроение. Напоследък вие и / или други членове на вашето семейство сте сънливи, мрачни, стресирани и имате разногласия за каквото и да било.

В дома ви винаги са виреели здрави растения – които сега обаче внезапно повяхват.

Домашни любимци неочаквано се разболяват.

Електронни устройства или водопроводът престават да функционират правилно; възникват проблеми с електрическите инсталации.

Кристални и стъклени предмети се напукват или чупят без видими причини.

Неприятна домашна атмосфера: вие и/или други хора, които живеят във вашето жилище, правите всичко, за да прекарвате колкото може по-малко време в дома си.

Как да изчистим негативните енергии?

В допълнение към обичайното физическо почистване у дома, за да премахнете петна и мръсотия, е необходимо да се проведе и енергийно почистване, за да разтоварите околната среда. Ето как да извършите това!

Енергия на неуспехите: Как да почистите дома от неприятности и лош късмет

Избавете се от счупени предмети. Освен че заемат място, което може да бъде използвано за полезни цели, съхраняването на счупени неща натрупва лоша енергия!

Внимавайте какви хора водите в дома си. Не бива да посрещате гости, които са настроени мрачно, все се оплакват, говорят лошо за другите или гледат на ваши неща със завист. Ако чувствате, че атмосферата е станала тежка след посещението на такъв човек, опитайте до минимум да намалите общуването с него!

Поставете саксии с естествени растения в някои части на жилището – папратите са чудесен вариант. Избягвайте изкуствени растения!

Оставете въздуха да циркулира в дома ви. При подходящо време отворете прозорците, за да може въздухът в стаята да се обнови!

Избягвайте да съхранявате предмети под леглото, доколкото е възможно. Вашето място за почивка трябва да е свободно и подредено!

Предотвратете натрупването на боклук или отломки в дома ви, особено до входа!

Как енергията на дома влияе на човека

Почистете жилището с ароматни соли. Широко използвани в прочистващите вани, те могат да направят същото и за вашия дом. Просто добавете шепа ароматни соли към водата и изчистете дома си както обикновено!

Боядисването на стените в светли цветове, да речем жълто и бяло, доброто осветление, запалването на азиатски ароматни пръчици, помагат за енергийното пречистване на дома!

Използвайте кристали, за да поддържате хармония. Всеки кристал има своя функция. Розовият кварц, например, е в състояние да улесни замяната на негативните емоции с позитивни!

Сложете сол в ъглите. Експертите казват, че за да абсорбирате негативните енергии, поставете малко сол във всеки ъгъл на околната среда и нека стои там 48 часа. След това просто я изметете и изхвърлете в кошчето!

Разберете каква енергия има във вашия дом

Направете добро почистване. Съветът е, когато купувате или наемате нов имот, преди дори още да започнете да се местите, отделете време да го почистите добре. Това спомага за премахване на всякакъв вид енергия от предишния обитател!

Опитайте се да намалите острите ръбове. Една от препоръките на стила „фън шуй“ са мебелите без ръбове. Освен че са по-безопасни, но и енергията, генерирана от върха, който наподобява стрела, не успокоява, а напротив – всява безпокойство. Разположете повече декоративни предмети от рода на лампи и заоблени вази, за да внесете положителни енергии!

Защитавайте входовете. Прозорците и вратите представляват входове за най-различни видове енергии. За да бъдат тези зони предпазени и защитени, се препоръчва да почиствате дръжките на вратите и прозорците със смес от вода, сол, бял оцет и лимонов сок!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com