Жените са привлечени неудържимо от богати предприемачи

15982
Жените са привлечени неудържимо от богати предприемачи

Повечето представителки на нежния пол твърдят, че се интересуват повече от характера на човека до себе си, а не от външния вид и богатството му. Ново изследване обаче дава точно противоположни резултати.

Мултимилионерът Питър Джоунс беше избран за идеалния съпруг от британските жени, а причината със сигурност не е колоритната му личност. Изследването на сайта за запознанства SeekingArrangement.com установи, че британките ценят богатството и общественото положение повече от всичко друго в мъжа.

Това обяснява защо Джоунс оглавява класацията, тъй като състоянието му възлиза на 220 милиона паунда според класацията на най-богатите хора на "Сънди Таймс", предаде БГНЕС. Друго качество, което британските жени търсят в мъжа, е предприемаческият ум. Именно предприемачите имат най-големи шансове да спечелят сърцето на жените на Острова, следвани от изпълнителните директори, актьорите, банкерите и адвокатите.

Парите обаче явно не са всичко - макар футболистите да печелят милиони, дамите им отреждат едва 19-то място в списъка на най-желаните професии. Въпреки че е определен за идеалния съпруг, Питър Джоунс не е женен, но има пет деца от дългогодишната си партньорка. В топ пет на мечтаните съпрузи от британките попадат още сър Ричард Брансън, принц Уилям, Даниел Крейг и Колин Фърт. А петте неща, с които мъжете най-вече привличат мъжете, са богатството, общественото положение, външният вид, доверието и динамиката.

"Парите винаги са били най-големият афродизиак. Изследването доказва, че парите могат да купуват любов. Покажете ми един много успешен милионер, който няма красива и изискана съпруга, независимо от външния си вид", отбеляза създателят на сайта SeekingArrangement Брандън Уейд.

Actualno.com

Как да сложим край на нежелана връзка?

Понякога нещата в една връзка се получават, а понякога... за доброто и на двамата е по-добре да се сложи точка. Често, да се вземе тако...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com