Как да преборим рутината в секса

36251
Как да преборим рутината в секса

Жена ви не иска нищо нестандартно? Мъжът ви си знае неговото: отгоре и колкото може. Ако това се е превърнало в рутина, то вече има „лек” под формата на 5 начина да подобрите сексуалния живот, препоръчани от британски сексолози, съобщи БГНЕС.

На първо място дайте малко светлина. Мъжете обичат да гледат тялото на жената по време на интимните ласки, което добавя допълнителна емоция. На второ място не забравяйте да казвате на партньора това, което искате. Мъжете обичат да чуват от жените пикантни неща в леглото, което повишава либидото им.

Развенчаните секс митове за мъжете

Разкази на маса и на по чашка. Много често така се подхранват митовете за мъжката сексуалност, част от които изглежда си остават само н...

Най-големият недостатък на слабия пол е фокусирането върху недостатъците на фигурата, но запомнете, че половинката ви не забелязва дефектите, така както вие. Третият начин да подобрите сексуалния си живот е да се съсредоточите върху тялото на вашия партньор.

На четвърто място е интимният контакт, всяко докосване и поглед. Освен това любовната игра допринася да засилите чувството за близост и скрепява отношенията при семейни двойки.

И накрая бъдете сигурни, че сте взели предпазни мерки за нежелана бременност и полови болести. Чувството за сигурност ще ви помогне да се отпуснете и да се забавлявате.

Редактор: Надежда Иванова

82% от мъжете предпочитат да го правят под душа

Мъжете предпочитат да правят секс в банята, а жените – на открито, сочат данните от американско проучване, съобщи БГНЕС. Група ам...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com