Каква храна си според зодията?

15257
Каква храна си според зодията?
Снимка: iStock

Овен - Тост с авокадо

Овните са известни с това, че са смели и имат вълнуваща енергия. Макар че сега може да е масов, тостът с авокадо беше смел скок за подобряване на типичната гама от храни за закуска. И не можете да отречете колко вълнуващо е да се ровите във фотогенична храна, особено красив тост с авокадо. Известно е също, че Овенът е егоцентричен, подобно на начина, по който препечените филийки с авокадо превзеха профилите на любителите на Instagram навсякъде.

Телец - Паста Алла Водка

Достоен за доверие е една от основните думи, които описват Телеца и ако има една храна, на която винаги можете да разчитате, това е пастата alla vodka. Независимо дали е пене или ригатони, покриването й с кремообразен сос от водка ще направи всичко вкусно. Телците също са устойчиви на промени, точно като pasta alla vodka, която е по-добре да остане такава, каквато е.

Близнаци - Бисквитена торта

Близнаците са известни с това, че са общителни и импулсивни. Кой не обича бисквитена торта и поръчването й трябва да е изключително импулсивен избор, предизвикан от силното желание за нещо сладко. Кой кулинар би могъл да устои?

Рак - Голяма пица

Раците се характеризират като състрадателни и грижовни, и точно така се чувстват хората, докато ядат пица. Това е естествена комфортна храна.

5 зодии, чийто недостатък е импулсивното хранене

Лъв - Багели с дъга

Лъвовете винаги са известни с това, че са игриви и забавни. Багелите с дъга, особено тези с дъгови пръски, на практика са дефиницията за забавление и игривост. Какъв по-добър начин да подобрите багела от добавянето на малко цвят?

Дева - Смути

Купичките за смути ви показват, че това, което виждате, е това, което получавате, подобно на скромната добродетел, която е известно, че Девите притежават. Девите също се характеризират като организирани и много от тях са перфекционисти. Тези красиви фруктиери са спретнати и организирани, точно като Девите.

Везни - Хрупкав ориз

Очарователните Везни със сигурност ще се почувстват свързани с хрупкав ориз, покрит с пикантна риба тон. Представянето е изпипано, точно както Везните се представят на другите. Хрупкавият ориз също е свързан със самовлюбения характер на Везните.

Скорпион - Рибай стек

Скорпионите са известни с това, че са автентични и това е точното определение за Рибай стек. Тази огромна кнедла може да бъде наистина смущаваща, точно както са известни Скорпионите.

Хранене според зодията

Стрелец - Млечен шейк

Ентусиазираният характер на Стрелец може да бъде илюстриран от тези заредени млечни шейкове. Тези шейкове са както напитка, така и десерт, показвайки многостранната характеристика, която Стрелецът притежава. Стрелците също са известни с това, че са лакоми, което означава, че няма да имат проблем да се заровят в луд десерт като този.

Козирог - Американски бургер

Перфектната храна за упоритите Козирози би трябвало да бъде типичния американски бургер. Той демонстрира идеално амбициозната природа на Козирозите. Той също така изследва тяхната песимистична природа, като премахва типичните "джоб сандвичи", които са обичани от мнозина.

Водолей - Шоколадова торта за рожден ден

Любезните Водолеи определено биха се свързали с тази шоколадова торта и с още шоколадова глазура. Цветните пръски подчертават силното усещане за изкуство, което притежават Водолеите, като същевременно обръщат внимание на тяхната разсеяна личност.

Риби - Сладолед във фунийка

Тези сладоледени фунийки всички ги обожаваме, а защо да не бъдат във формата на риба? Може да са направени нарочно за артистичните Риби. Те са страхотен израз на творческата страна, която притежават Рибите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com