Какво общо има между всички щастливи жени?

2579
Какво общо има между всички щастливи жени?
Снимка: iStock

Знаете ли, че истински щастливите жени споделят много подобни качества?

Това е така, защото щастливите жени не се отнасят към живота като към състезание. Помислете за това: тези жени не реагират негативно на другите. Те може дори да овластяват колеги жени и да празнуват успехите си. Щастливите жени разпознават другите за тяхната упорита работа, но рядко се сравняват с другите. Те никога не позволяват на ревността да унищожи живота им.

6 признака, че сте жена с лош характер

Понякога правим неща, които сме научили от семействата си и дори не се замисляме, че те могат да бъдат пагубни за нашето. Също така, ак...

Чувствали ли сте се нещастни от състоянието на връзката си?

Може би чувствате, че ви отнема повече време, за да намерите някого, в който да се влюбите, отколкото за вашите приятели. Може би изпитвате завист към всичките си приятели, които завързват възела, защото партньорът ви все още не е готов за брак. Всичко това са отлични примери за този манталитет на състезанието.

Щастливите жени обаче правят нещата самостоятелно, което ги кара да се чувстват горди от успехите си. Щастливите жени понякога могат да се чувстват леко завистливи, но не позволяват на постиженията на другите да потискат техните собствени. Никога не трябва да чувствате, че вашите постижения не са важни само защото някой друг ги е постигнал първи. Трябва да се чувствате горди, просто защото сте постигнали целите си!

Повечето щастливи жени обичат да се фокусират върху себе си и да преследват своите страсти. Тези жени осъзнават, че житейските етапи се случват по различно време за различни хора. Няма определен график, който жените трябва да следват, така че те просто работят за собствените си мечти и остават щастливи за своите ближни жени, които достигат до техните. Не ги интересува дали са първите или последните в групата си приятели, които са влезли в сериозна връзка или са намерили мечтаната си работа. Те просто се наслаждават на славата на собствените си постижения и празнуват приятелите си също толкова силно.

Как липсата на редовен секс влияе на женския организъм

Всяко тяло реагира по различен начин на промените, а възрастта на жената играе голяма роля. Ако жените нямат редовни интимни отношения,...

Третирането на живота като състезание е изключително токсично и ви вреди само в дългосрочен план. Също така може да нарани други хора, които обичате, често неволно. Например, най-добрата ви приятелка иска вашата подкрепа след неотдавнашния й годеж. Тя иска да покаже пръстена си, да организира празнична вечеря и да публикува много снимки. Ако сте неуспешни, че все още сте самотни или в провалена връзка и не можете да я поздравите, това само ще нарани приятеля ви и ще обтегне връзката ви. 

Искате да подкрепяте близките си по същия начин, както очаквате те да ви подкрепят. Никога не можете да имате близки отношения с доверие, ако тайно гледате на всички като на вашата конкуренция. Никога няма да постигнете истинско щастие, ако постоянно изпитвате завист. Можете да намерите своето щастливо място само ако се чувствате успешни и оценявате живота си такъв, какъвто е. Спирането на крайните етапи, които все още не сте достигнали, само ще ви причини ненужна болка.

Ако питате мен, светът се нуждае от повече щастливи, подкрепящи жени.

Така че, ако се чудите колко щастливи са жените така, както се чувстват, вземете тези думи присърце. Щастливите момичета се доверяват на себе си и на своите важни събития. Те честват успехите на приятелите си автентично и никога не позволяват на завистта да ги погълне. Наистина щастливите жени не се спират на нищо; те приемат живота такъв, какъвто е, и продължават напред. И вие също трябва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com