Какво трябва да яде всяка ЗОДИЯ, за да ОТСЛАБВА

21283
Какво трябва да яде всяка ЗОДИЯ, за да ОТСЛАБВА
Снимка: Thinkstock/Guliver

Вярвате или не, зодиите също могат да ни подскажат какво е полезно за нашия организъм, какво да похапваме и как да бъдем във форма, имайки предвид храната, която приемаме. Ето кои храни биха повлияли положително.

Овен: Овните често имат промяна в килограмите – ту нагоре, ту надолу. Просто имат малко слаба воля и често си позволяват да си похапват какво ли не. За да влязат пак във форма е добре да хапват повече зелени зеленчуци – краставици, спанак, маруля, зелени чушки, пресен лук и пр.    

5-те зодии, които никога не се връщат при бившите си

Човешко е да се сгреши, но някои грешки не могат да се простят. Когато двама души започнат да не се разбират или да се лъжат, вероятнос...

Телец: Телците са си лакомници, всички добре знаят това! Естествено е, че трябва да намалят сладкото, за намалят и килограмите. Това, което обаче влияе най-добре на фигурата им са пълнозърнестите храни. Ако се обърнат към тях, биха имали голям успех с теглото си.

Близнаци: Близнаците обикновено имат стройна фигура и рядко имат проблеми с килограмите. Въпреки това, когато искат да влязат във форма, е добре да се отдадат на няколко дни пълен детокс, който да го изкарат само на сезонни плодове. Ще им се отрази мигновено!

Рак: Раците трудно приемат диетите, затова при тях не е препоръчително да следват строг режим, защото той много бързо ще ги откаже. Ако искат да свалят няколко килограма, добре е да наблегнат повече на протеините – да хапват повечко месо, яйца, млечни продукти и пр.

Лъв: Лъвовете са големи гладници! Могат да си похапват какво ли не и това почти никога да не им се отразява на фигурата. В случаите обаче, когато искат да свалят няколко килограма, непременно е добре да се хранят само с комбинацията – месо и зеленчуци. Това при тях гори калории за нула време.    

Дева: Девите никога не могат да уцелят с какво да се хранят, хапват си каквото им душа иска. Това е и проблемът при тях, защото залитат много по сладкото и тестото. Ако искат да си върнат добрата фигура, добре е да хапват повече жълти плодове и зеленчуци – лимони, пъпеш, банани, жълта чушка и пр.

Как мъжете от различните зодии показват любовта си

Всеки мъж показва любовта си по различен начин. Но зодията му разкрива много за това как той изразява чувствата си към своята половинка...

Везни: Везните винаги ще са във война с килограмите. Просто много трудно успяват да се отърват от всички изкушения, които всеки ден са на масата. Ако искат да поддържат добра форма, добре е да похапват само месо и плодове. За вечеря да не посягат към гарнитурите, а най-много с месото да си вземат краставичка или друг зеленчук, който не съдържа много калории.

Скорпион: Скорпионите трябва завинаги да забравят за хляба, ако искат да са в добра форма. Ако искат да свалят килограми, добре е да карат по един ден на всеки 10, в който да пият само течности. Това ще ги накара да засияят и да се променят коренно.

Стрелец: Стрелците могат да спазват и много строги диети, но това не е нужно, ако искат да изглеждат добре. Трябва само да включат повече салати в менюто си и това да е основната им гарнитура както за обяд, така и за вечеря. Никакви картофи повече, нито ориз.

Козирог: Козирозите могат да свалят много бързо излишните килограми, когато добавят в менюто си суперхрани като чията например. Могат да си похапват по-малки порции, но непременно трябва да се запознаят кои храни се наричат суперхрани и как влияят те на организма.

Водолей: Водолеите могат да влязат много бързо във форма, когато си похапват повече плодове и заместят едно хранене за деня само с плодове. Най-добре е това да е вечерята, защото така стомахът им ще почива през нощта и няма да преработва тежки храни.

Вижте тук защо не отслабвате, въпреки многобройни опити

Чудите ли се защо след всички опити да свалите килограми, си стоите на едно тегло или с пренебрежима разлика? Тук ще ви разкрием някол...

Риби: Рибите могат бързо да свалят килограми като направят едно единствено нещо – да заменят завинаги олиото със зехтин! Както за готвене, така и за подправяне на салати. Тези калории, които приемат ежедневно ще изчезнат и това ще им повлияе много добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com