Кое е подходящото цвете за подарък според зодията?

2250
Кое е подходящото цвете за подарък според зодията?
Снимка: iStock

В астрологията съществува закон на съответствието. Всяка зодия е свързана с човешкото съществуване чрез символиката си и вибрациите на своята управляваща планета. Зодиите може да имат връзки с цветове, камъни и цветя. Цветята отговарят на типа вибрация, от която всеки има най-голяма нужда.

Овен. Неговото цвете е слънчогледът, защото символизира гордост. Състезателната натура на Овена и силният му характер може да бъдат укротени, ако му подарите красив декоративен слънчоглед. Това ще направи духа му по-благороден и спокоен.

Телец. Цветето на Телеца е лилията, която символизира духовна чистота. За да поддържа спокойствие и доброта в сърцето си, е добре Телецът да държи ваза с лилии в една от стаите на своя дом. Ще му е полезен такъв букет, защото ще му донесе повече търпение.

Близнаци. Цветето на Близнаците е маргаритката, защото символизира невинност. Емоционалният начин на живот и резките промени в темперамента, нагласите и мненията на Близнаците може да бъдат контролирани с добрите енергии на това просто цвете, което внася спокойствие и умереност.

Как зодиакалните знаци сами разрушават връзката си?

Рак. Гергината (далията) е цветето на Рака, защото е свързана с хармонията. Загрижеността и предаността към семейството на Рака се успокояват със спокойните вибрации на далията. След като му поднесете една далия, е добре Ракът да я постави във ваза на любимото си място в къщата.

Лъв. Неговото цвете е теменужка и символизира скромност. Не, не, че Лъвът е скромен – а точно обратното, както е добре известно: желанието да бъде в центъра на вниманието и да му се възхищават е част от неговия начин на живот. Гордостта му блика отвсякъде. За да бъде контролирано това, букетче теменужки са много подходящи.

Дева. Цветето на Девата е лилия и е пълно с благодат. Резервирани и реалистични, Девите винаги се стремят към съвършенство и желаят да помагат. Лилията ще внесе повече изящество и лекота в дома им.

Везни. Орхидеята е цветето на Везните. Съвършенството и симетрията са основните аспекти в техния хармоничен живот. Поддържайте връзките си с Везната, като й поднесете това цвете, което тя/той да сложи в красива ваза в дома си.

Какъв е цветът на всяка зодията?

Скорпион. Неговото цвете е астрата, защото успокоява мислите. Сантименталният и чувствителен инстинкт на Скорпионите им позволява да разгадават какво крият хората – като този анализ при тях се извършва в постоянен режим. Подарете на Скорпиона букет астри, за да се отпусне.

Стрелец. Цветето му е мушкато и е свързано с меланхолията и тъгата. Напрегнатият, висок дух е един от аспектите на личността на Стрелеца. Но това му състояние го държи в постоянно напрежение. За да обуздаете настроението му, подарете му саксия с мушкато, за да я сложи някъде на слънчево място в дома си.

Козирог. Неговото цвете е хризантемата и е свързано със страстта. Рационални и сериозни до крайност, Козирозите се тревожат за всичко. Те са дисциплинирани и действат благоразумно. Затова ще обвият ежедневието си в положителните веяния, излъчвани от хризантемите.

Водолей. Цветето му е жасмин и се свързва с красотата. Любимото занимание на Водолея е да опровергава здравия разум. Но, все пак, това не винаги е най-доброто поведение. Той ще подобри навиците си, ако му подарите жасмин, за да го сложи в специална ваза на специално място в дома си.

Риби. Тяхното цвете е розата, защото означава любов. Рибите са емоционални и интуитивни, понякога стават лесна плячка на собствената си неувереност. Облекчете настроението им на несигурност, като им подарите красива червена роза – вечният символ на любовта.

Хармонизиране на средата. Флоралната енергия винаги внася частица от природата в дома. Важното е да уловите усещанията и енергията, които излъчват цветята. Те са повече от предмет на декорация, като внасят живот, оптимизъм и радост във всяка среда!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно