Кои бижута ще украсят най-добре представителите на различните зодиакални знаци

8919
Кои бижута ще украсят най-добре представителите на различните зодиакални знаци
Снимка: iStock

Астролозите дадоха своите препоръки за избора на бижута, които идеално ще се впишат в образа на представителите на различните зодиакални знаци.

Първо - към астролога

Всеки обича да подарява бижута на любими хора. Това е най-често срещаният вид презентация. Освен това той се избира еднакво често от тези, които търсят нещо интересно за себе си и за тези, които искат да зарадват. За съжаление, грешките в този случай също са чести.

Според астролога Ирина Андреева това е така, защото този, който подарява не взема предвид хороскопа на човека, когото иска да зарадва. Но звездите могат да дадат по-ясен и по-надежден отговор на въпроса какво да подарят..

Проверка на хороскопа

И така, какви бижута ще подхождат на вашите близки?

Овенът ще се радва да получи нещо оригинално и ярко. Например червена брошка или гривна. Или златен часовник със сложна каишка. За тях е важно подаръкът да бъде веднага видим за всички наоколо.

Телецът обича изненадващи аксесоари, понякога буквално. Тънки елегантни верижки със сладка висулка ще ги зарадват повече от масивни обеци, изработени от дърво или метал.

4-те зодии с най-дълги връзки

Не всяка връзка обогатява живота ви, някои ви карат да се чувствате в капан . Просто са токсични . Въпреки това, не трябва да се обвиня...

Близнаците са много креативни хора, затова обичат подаръците със смисъл, изпълващи ги с енергия и вдъхновение. Може би най-добрият подарък за тях ще бъдат продуктите от естествени камъни - брошки, висулки, гривни и др.

Ракът ще бъде изключително щастлив, ако можете да разберете вкуса му и да дадете нещо необичайно: например висулка под формата на капка лунен камък. Но искрена наслада ще предизвикат няколко тънки верижки на китката - различни по цвят и текстура.

Лъвът обича бижута, които подчертават техния „кралски” статус – брошки и висулки под формата на слънце, лъв, огън. Но, ако в магазина, където отивате, няма такива продукти, не се отчайвайте. Изберете нещо красиво и винаги с жълти или оранжеви камъни.

Девата избира бижута според принципа „по-малко е по-добре“. Те ще се радват да получат верижка, вплетена в малки цветя или мъниста от скален кристал. И без излишни украшения!

Везните ще бъдат искрено доволни да получат като подарък бижу, изработено в сини нюанси. Може да бъде пръстен със син камък, обеци, със синя глазура. Основното условие е само едно - трябва да е продукт - уникат.

Топ 3 на най-умелите манипулатори в Зодиака

Всеки общува непрекъснато с останалите членове на обществото. Хората се опитват да преговарят с другите, да постигнат собствените си це...

Скорпионът ще бъде доволен от подарък, който им напомня за страстта им към мистицизма. Кръстове, пирамиди и амулети от зли очи са най-добрите варианти за подарък за тези мистериозни натури.

Стрелецът обича талисманите. Следователно, можете да му подарите нещо, дори направено със собствените си ръце, но така, че украсата трябва да символизира нещо. Например, шпионка като символ на способността им лесно да се ориентират в непознати градове, докато пътуват.

Козирозите не обичат претенциозността и нещата със скрит смисъл. Затова те ще бъдат възхитени от обикновени часовници без камъчета, оригинални гривни, вериги и пръстени, които са направени в минималистичен стил.

Водолеят ще бъде доволен от бижута със сини камъни. А какво ще бъде - обеци или гривни на ръката - зависи от вас.

Рибите не харесват твърде оригинални неща, затова предпочитат декорации под формата на познати символи - риба, течаща вода, черупки. Това е идеалният подарък за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво е истинското име на Марк Твен
Какво е истинското име на Марк Твен

Марк Твен е едно от най-разпознаваемите и обичани имена в света на литературата. Със своите класически произведения като "Приключенията на Том...