Кои зодии са пионки и кои са господари на емоциите?

10796
Кои зодии са пионки и кои са господари на емоциите?
Снимка: Thinkstock

Живот без емоции е изгубен живот. Способността ни да изразяваме емоциите си, е това, което ни различава и прави уникални сами по себе си. Някои хора се ръководят от чувствата си и взимат решения под тяхната диктовка, докато други умеят да ги контролират и знаят кога да ги покажат и кога да ги прикрият.

Нашата емоционалност е пряко свързана със зодиакалния ни знак. Ето какво казва астрологията за всяка зодия и нейните способности да контролира и изразява чувствата си.

Овен

Овен никога няма да се задоволят с по-малко от това, което искат. Те няма да се включат в нещо, което не ги влече и не събужда страстите им. Обичате да планирате живота си и не допускате той да премине покрай вас. Умеете да се справяте с трудностите на живота и не позволявате на емоциите да замъглят съзнанието ви.

Телец

Често изграждате невидими стени между вас и останалите, тъй като не желаете някой да влезе в живота ви и да ви нарани. Страхувате се да изразявате напълно чувствате си и е наистина трудно да ви спечелят доверието. Потискате емоциите си и внимателно подбирате пред кого да ги изразите.

Близнаци

Носите се на гребена на вълната и в главата ви постоянно е купон, който не желаете да спира. Не допускате хора, които ще ви натоварят със собствените си проблеми и ще убият настроението на всички. Правите всичко възможно, за да стоите далеч от подобни хора и сте способни да се държите грубо само, за да ги отблъснете.

Дневен хороскоп за 22 юли

Рак

Неслучайно това е най-емоционалната зодия, която трудно прикрива чувствата си и има нужда да се чувства обгрижвана постоянно. Често бивате наранявани поради това, но въпреки всичко не мислите да се откажете и това ви дава сили да продължите напред.

Лъв

Умеете да правите хората щастливи и изпитвате наслада от това. Емоциите при вас са водещи и понякога взимате грешни решения под въздействието им. Опитайте се да ги контролирате и бройте до 10 преди да направите каквото и да било.

Дева

Те са напълно наясно с това, че живота преминава докато си правим планове за бъдещето. Живеете за момента и сте способни да оставите всичко, за да тръгнете след поредното приключение. Емоциите често контролират вас, а не вие тях. Желанието ви да се забавлявате във всичко, което правите е водещо за вас.

Ето кои зодии са емоционални и кои могат да потискат чувствата си

Везни

Щастието е въпрос на избор и това е максимата, която изповядват представителите на тази зодия. Те отлично знаят, че трябва да се фокусираш върху това да бъде щастлив и начина, по който ще го постигнеш. Везни често прикриват чувствата си и усмивката им не пада от лицето, дори, когато са тъжни.

Скорпион

Емоциите контролират живота ви и имате нужда от човек до вас, който да бъде вашия балансьор. Под въздействието на гнева може да направите много глупости, за които да съжалявате впоследствие. Старайте се да контролирате емоциите си и не прибързвайте с решенията, които взимате.

Стрелец

Стрелец не обича да бъде част от тълпата и няма нужда от шумни купони, където да изразходи енергията си. На пръв поглед може да изглеждат скучни и затворени хора, но това е далеч от истината. Макар да не показва чувствата си пред широката публика, дълбоко в себе си те са емоционални хора, които имат нужда да бъдат обгрижвани и да обичат.

Кои зодии са способни да владеят емоциите си?

Козирог

Знаете, че животът е прекалено кратък, за да си стоите вкъщи и да се радвате на домашния уют. Имате нужда от адреналин и постоянно се впускате в нови приключения и опознаване на нови места и култури. Не се спират за секунда и са гладни за нови емоции. Искате да гребете от живота с пълни шепи.

Водолей

Сърцето е вашия компас в живота и правите това, което ви прави щастливи. Наясно сте, че не дължите нищо на никого и животът си е ваш. Въпреки това умеете да контролирате емоциите си и знаете кога да изпуснете парата и кога да ги задържите в себе си. Обичате да правите нещата по вашия собствен начин.

Риби

Не ви е страх да допускате хората да си тръгнат от живота ви. Знаете, че на сила нищо хубаво не може да стане и затова не задържате никого против волята му. Понякога изпадате в емоционални кризи, но това е вашия начин да се справите с трудните ситуации в живота, но не забравяйте, че след тях винаги излизате по-силни от преди!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо самолетите летят на над 10 километра височина?

9 основни грешки при гладене и как да ги избегнем

7 тайни ще ви помогнат да държите наднорменото тегло под контрол

Променя ли се нуждата от сън с напредване на възрастта?

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com