Най-доброто стайно растение за вашата зодия

13673
Най-доброто стайно растение за вашата зодия
Снимка: iStock

Ако сте в търсене на ново стайно растение и се интересувате от астрология, тази публикаци е за вас! Прочетете, за да разберете кое растение е най-подходящо за вашия зодиакален знак.

Овен (21 март - 19 април): Най-доброто стайно растение за Овен е... барабанче, моля... змийско растение! Това издръжливо растение може да понесе почти всичко, което е идеално за импулсивните Овни, които понякога забравят да поливат растенията си. Змийските растения също така не се нуждаят от много светлина, така че са идеални за сенчести ъгли в дома ви. Само внимавайте да не ги поставите близо до спалнята си, тъй като змийските растения излъчват кислород през нощта и могат да ви накарат да заспите, ако сте чувствителни към такива неща.

Телец (20 април - 20 май): Телец, вашето идеално стайно растение е растението Алое Вера. Подобно на вас, Алое Вера е силно и непоколебимо. Алоето може да издържи месеци, без да бъде поливано, което го прави идеално за заетите Пчели, които понякога забравят да се грижат за растенията си. Алое Вера е известно и с лечебните си свойства, така че ако случайно съборите растението си или се допрете до него твърде грубо, не се притеснявайте! Просто нанесете малко гел от алое вера върху засегнатото място и за нула време ще бъде като ново.

Има начин да се пречистите от негативната енергия на хората около вас

Близнаци (21 май - 20 юни): За Близнаците идеалното стайно растение е фикус. Това издръжливо дърво може да оцелее в почти всякаква среда, което е добре, защото Близнаците са известни със своята непостоянност. Фикусите също така са много издръжливи; ако случайно изпуснете или повредите растението си, не се притеснявайте! С малко нежна любов и грижи вашият фикус ще се възстанови за нула време. Предупреждаваме само, че фикусите са известни с това, че хвърлят листата си, така че ако търсите растение, което не изисква много грижи и почистване, това може да не е най-добрият избор за вас.

Рак (21 юни - 22 юли): Раците са грижовни по природа, така че не е изненада, че идеалното им стайно растение е Венерината мухоловка. Венерините мухоловки са пословично придирчиви и изискват много специфични условия на отглеждане, за да виреят добре. Но ако сте готови да се справите с предизвикателството да поддържате това уникално растение живо, отплатата определено си заслужава! Не само че е забавно да се наблюдават как улавят и консумират буболечки, но и са чудесно начало на разговор, когато дойдат гости. Само не очаквайте, че вашият венерин мухоловка ще остане жив завинаги; тези деликатни растения имат живот от 2 до 5 години.

Без значение какъв е зодиакалният ви знак, определено има стайно растение, което е идеално за вас! Така че независимо дали сте импулсивен Овен или ориентирана към детайлите Дева, излезте и намерете идеалното растение още днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com