Най-нещастните зодиакални знаци според учените

93449
Най-нещастните зодиакални знаци според учените

Всички щастливи хора са щастливи еднакво, а всеки нещастен човек е нещастен посвоему – така може да се перифразират думите на литературния класик Лев Толстой.

Действително, ако се огледаме наоколо, можем да си помислим, че някои хора просто са родени за щастие, докато други са лишени от този дар.

Възможно ли е това да се дължи на влияние на звездите? Учените от Харвардския университет са провели редица статистически изследвания, които им позволили да определят трите най-нещастни знака на Зодиака. Кои са те и в какво е тяхното нещастие?

ЗОДИЯТА при мъжете, която изневерява най-често

Връзките са сложно нещо и е много трудно да разбереш дали си намерил правилния за теб човек. С времето се учим да отсяваме хората, коит...

ДЕВА

Това е доста напрегнат и съсредоточен зодиакален знак, на който няма да му попречи да отхвърли настрана излишната нервозност, поне малко да се отпусне и да свали товара на отговорност, който тези личности сами си слагат на плещите. Ако не е тежкият им характер, Девите може да са щастливи хора, но тези личности сами си избират ролята на жертви и великомъченици, а след това носят този кръст през целия си живот.

В името на справедливостта си струва да добавим, че късметът рядко се усмихва на личностите от знака Дева, затова всичко, което получават те в живота, е резултат на собствения им тежък и напрегнат труд.

РАК

Личностите, родени под знака Рак, също рядко назовават себе си щастливи. Действително тези хора имат много психологически проблеми, свързани с повишената мнителност. Раците често се съмняват в себе си, в своите сили, възможности и дори в собствената си външност. Освен това хората, родени под знака Рак, лесно се поддават на съблазните на вредните навици, от които им е много трудно да се избавят. Отстъпчивият им характер не им позволява да бъдат лидери, те по-често се оказват в ролята на подчинени, което безспорно влияе на тяхното самолюбие и ги прави дълбоко нещастни.

Кой литературен герой си според зодията

Всички си имаме своите любими книги и литературни герои, на които искаме да подражаваме. Едни са доблестни, други смели, а трети - непр...

Дори в семейния живот тези хора почти винаги вземат втората роля, което също не им носи радост в живота. Те обаче много добре умеят да подкрепят тези, които са по-силни от тях.

РИБИ

Според допитване сред повече от 10 000 души човекът, който най-рядко се нарича щастлив, е представител на знака Риби. В повечето случаи тези личности се явяват интроверти, тоест вглъбени в себе си. Техният самоанализ нерядко преминава в самокритика и самобичуване. Тук голямо влияние има неувереността в себе си. Рибите имат нужда от човек, който да ги подтиква и постоянно да ги насочва, да им подсказва и всячески да им помага. Ако такъв човек се намери, то Рибите лесно преминават в графата на щастливците.

Освен това много често не им достига разбирането на околните, особено на хора, които мислят по-приземено. Поради тази причина Рибите рядко си намират сродна душа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com