Неща, които не трябва никога да толерирате в една връзка

2257
Неща, които не трябва никога да толерирате в една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Има неща, които никога не трябва да толерирате във връзката си. Това е така, защото когато вземаме решението да имаме партньор, ние се стремим да изградим опит, пълен с емоции и щастие. Привличането и привързаността, които изпитваме към този човек, ни карат да бъдем по-добри. Така с течение на времето тя ни позволява да почувстваме, че част от нас е завършена.

Въпреки че възходите и паденията са нормални, трябва да знаете как да идентифицирате някои поведения , които никога не трябва да толерирате във връзката си. „Емоционалните хищници“ са навсякъде и за съжаление, много пъти попадаме в играта им, докато стигнем до съжаляващи ситуации.

Поради тази причина днес искаме да ви покажем 4 неща, които никога не трябва да толерирате във връзката си, ако не искате да се окажете наранени. Открийте ги!

1. Контролът е нещо, което не трябва да търпите във връзката си

Когато се съгласите да бъдете във връзка, искате да споделите живота си с този човек, но не приемате, че този човек напълно ви превзема.

Ако му позволите да ви казва какво да правите или да не правите, как да се обличате или с какви приятели да споделяте, вероятно с течение на времето той ще си мисли, че има целия контрол върху вашите решения.

Продължаването с този тип връзка може да унищожи вашето самочувствие и свободата, която имате, за да развиете собствената си личност.

2. Агресия

Независимо дали е мъж или жена, агресивното поведение, физическо или емоционално, трябва да бъде напълно отхвърлено. Независимо от обстоятелствата, при които възникват, това са неща, които никога не трябва да толерирате във връзката си.

Вербалните атаки, блъскане и в най-лошия случай удряне са достатъчни причини да решите, че този човек не трябва да бъде във вашия живот .

Ако някой атакува вашата почтеност, защото не харесва някои неща в живота ви или защото вярва, че това ще реши проблемите, нещата могат да свършат зле.

3. Емоционално изнудване: нещо, което не трябва да търпите във връзката си

Хората, които са склонни да манипулират партньорите си, често анализират дълбоко емоциите си, за да ги изнудват чрез тях. По принцип те се стремят да изградят концепция за токсична любов, в която всичките им действия и поведения са валидни, защото те „обичат“.

Много е важно да покажете сила пред изнудванията им, тъй като всяко проявяване на слабост ще ви позволи да се чувствате контролирани.

4. Лъжи

Лъжите са нещо, което никога не трябва да толерирате във връзката си. Освен че влияят на доверието, те могат да се превърнат в инструмент за манипулация .

Лъжите често се тълкуват като изневери и когато се повтарят, те са стимулът да осъзнаете, че този човек не е такъв, какъвто се казва.

Идентифицирате ли някое от тези поведения в партньора си? Внимавай! Не позволявайте на ситуацията да се възползва от вас, защото може да съжалявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com