Новолунието в Козирог на 2 януари 2022 г. Какво да очаква всяка зодия

26863
Новолунието в Козирог на 2 януари 2022 г. Какво да очаква всяка зодия
Снимка: Pexels / Pixabay

Макар че новолунието обикновено дава начало на нови неща, в същото време то е и време да кажем „сбогом“ на всичко, свързано с 2021 година, като по този начин освободим място за новата 2022-ра. Затова новолунието в Козирог се вписва идеално в традицията на новогодишните планове, прогнози, залагане на желания...

Козирогът, като никой друг знак, знае как да се фокусира върху реални, постижими, но в същото време много амбициозни цели. Козирогът е много прагматичен и конкретен знак, който може да превърне дори мимолетните мечти в "заземен", практичен план за действие. Затова ключовата тема на това новолуние е поставянето на дългосрочни цели - за настъпилата нова година и дори след това, но с жизнеспособна стратегия.

В същото време ретроградната Венера внася специален нюанс на това новолуние и едно от посланията му е – какво наистина искаме, какво ни доставя удоволствие и ни прави щастливи и какво правим против нашите желания, нашето вътрешно „аз”.

Юпитер в знака Риби ни подкрепя в това, възстановявайки контакта с нашата интуиция, с вътрешния инстинкт, с мечтите, които са живи в нас.

Какво ви носи новолунието в Козирог според вашия зодиакален знак?

ОВЕН

Скъпи Овни, това новолуние акцентира върху 10-и дом във вашия хороскоп. Това Новолуние е много важно за вашата професионална реализация и кариерно развитие. През следващите седмици можете и трябва да сте максимално фокусирани върху тази област от живота, за да положите основата, върху която ще изградите трайна сграда за бъдещия си успех.

Най-вероятно ще трябва да изострите целите си и да изкристализирате стратегии, за да ги постигнете сега. Ще имате нужда от повишена способност за адаптиране, мобилизиране, укрепване на авторитета си, включително поради висока конкуренция.

ТЕЛЕЦ

Скъпи Телци, това новолуние акцентира върху вашия 9-и дом в хороскопа. Новолунието в Козирог ще се отрази на всичко, свързано с правни въпроси, пътуване, учене и като цяло - на светогледа ви. Той е много важен за определяне на професионални цели, стратегия в съдебни дела и спорове.

В същото време за много Телци ще бъда важни темите за образованието или международните отношения, сътрудничеството. Това може да бъде например конкретика в отношенията с човек от друга страна от любовен или делови характер. Това може да се отнася и за пътуване в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Скъпи Близнаци, това новолуние акцентира върху 8-и дом във вашия хороскоп. Това са финансовите ви дела, сексуалността и проблемите на съвместния живот. На това новолуние ще ви бъде по-лесно да преодолеете вътрешните си страхове и да започнете да действате там, където сте отлагали дълго време. Също така ще имате възможност да подредите нещата по отношение на "чуждите пари" - основно дългове, данъци, заеми, социални помощи и наследство.

В допълнение към финансовите въпроси, където Близнаците ще имат предимства и добри новини, областта на техния интимен живот също ще се възползва от това новолуние. Ако в живота ви се появят нови отношения през следващите седмици, те ще бъдат изпълнени със страст и силно физическо привличане. Освен това има също шанс да в живота ви да се върне човек, с когото сте имали изразена сексуална "химия".

РАК

Скъпи Раци, това новолуние акцентира върху вашия 7-и дом в хороскопа. На преден план са междуличностните отношения, партньорствата от личен, семеен и бизнес характер. Новолунието в Козирог ще изисква от вас да вникнете по-дълбоко в разбирането на причините за проблемите в отношенията, но също така ще помогне за преодоляването им. Ако сте имали трудности в брака, в партньорствата, сега можете да им дадете нов тласък или да се решите на раздяла.

През следващите седмици на Раците ще бъдат дадени подходящи стимули, които да им помогнат да вземат решения за продължаване или прекратяване на някои важни отношения. Може би през този период в живота ви ще влязат нови хора, които ще окажат влияние на по-нататъшното развитие на живота ви. Също така някои от Раците може да сключат нов договор (включително трудов и брачен), който ще стане отправна точка за нов жизнен цикъл.

ЛЪВ

Скъпи Лъвове, това новолуние акцентира върху вашия 6-и дом в хороскопа. На преден план излизат въпроси за трудови правоотношения или някои промени по отношение на отговорности, задължения вкъщи или на работа. Програмите, които са "заложени" в основата на вашето ежедневие, ще претърпят промени.

Успоредно с това може би някои от Лъвовете ще решат да изоставят навиците, които са вредни за тялото, или да започнат да изпълняват дейности, които подобряват качеството на живот и здраве. Като цяло препоръчително е Лъвът да анализира текущата ситуация и да направи необходимите промени в организацията на живота си, които ще го доведат до по-добро здраве, енергия, по-добра работоспособност и продуктивност.

ДЕВА

Скъпи Деви, това новолуние акцентира върху 5-и дом във вашия хороскоп. Това може да доведе до някои приятни промени в живота. Двойките, които са били заедно от дълго време, могат да излязат от рутината и отново да отворят пътя си към взаимно разбирателство, взаимно доверие и взаимна страст. Но може би някои ще помислят за прекъсване на стара връзка, тъй като „на хоризонта“ може да се появи интересен кандидат за ролята на нов партньор.

В същото време се увеличават шансовете да се върне стара любов или да се появи ново запознанство, което ще ви напомни за нещо приятно от миналото. За родителите Деви това новолуние носи добри новини за децата, подобрявайки отношенията им с тях. Някои Деви може да научат за бременност на такова новолуние, а в дома на други може да се появи нов член на семейството - внук, племенник, брат или сестра. Възможна е промяна на целите и/или откриване на ново хоби или намиране на ново място за почивка.

ВЕЗНИ

Скъпи Везни, това новолуние акцентира върху вашия 4-ти дом в хороскопа. То ще насочи вниманието ви към въпроси, свързани с дома, роднините (предимно родителите) и семейните ви отношения. Ако в тези области не всичко се развива по начина, по който бихте искали, тогава трябва да приемете, че ще трябва да започнете основни трансформации, които ще засегнат всички други области от живота ви. Така че трябва да изградите стратегия, план, който ще има по-дългосрочна перспектива.

Може би звездите ще изискват от вас да пуснете всичко, което е загубило смисъла си. Например, подходящо решение е да изчистите къщата от стари и ненужни неща. Това ще отвори място за нещо ново и по-положително. И накрая, може да е време да се заемете с някои стари въпроси или да решите някои проблеми с недвижими имоти. Ако сте в процес на ремонт, ще се сблъскате с дребни затруднения, но те ще ви накарат да подхождате по-рационално и отговорно към подреждането на дома си. Ако имате разногласия в семейството по битови и имотни въпроси, през следващите седмици ще успеете да ги разрешите стратегически или те ще навлязат в нова, по-положителна за вас фаза.

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони, това новолуние акцентира върху вашия 3-ти дом в хороскопа. Новолунието в знака Козирог открива период на интензивна комуникация, пътувания и много информация за Скорпионите. Голяма част от това количество трябва да се превърне в качество – Скорпионите ще го имат, а при някои ще се оформят нови идеи, цели и планове за следващата година.

През следващите седмици комуникационните ви умения ще бъдат най-добри, така че използвайте тази възможност, за да се запознаете с нови хора, да обмените идеи и мнения, да промените гледната си точка за някои неща. Ще бъде полезно и ще помогне за вашите приоритети. Може би е време за това, което винаги сте искали да научите? Сега е идеалният момент! Използвайте този период, за да усъвършенствате своите знания или умения. Интернет е пълен с видео уроци, курсове и просто интересна, полезна информация.

СТРЕЛЕЦ

Скъпи Стрелци, това новолуние акцентира върху вашия 2-ри дом в хороскопа. Това ще изведе на преден план въпросите за приходи и разходи, ще ви даде желание и настроение да подходите по-педантично и прагматично към икономическите си дела, да подредите нещата си. На свой ред това ще ви позволи да видите по-ясно как можете да подобрите финансовото си състояние, да намерите нови източници или да увеличите доходите си чрез някакъв вид операции или сътрудничество.

В следващите седмици може да се сключи важна сделка, трудов договор и т.н. което в бъдеще да се превърне в ключ към финансовото ви благополучие. Също така това новолуние ще привлече вниманието на Стрелците към въпросите на моралните ценности и самочувствието. Под влияние на енергията на новолунието в Козирог много неща ще започнат да се подреждат в ясна система и да намерят точка на баланс. От тази позиция ще ви бъде по-лесно да се оттласнете за мощен скок в новата реалност на 2022 г.

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, това новолуние акцентира върху вашия 1-ви дом в хороскопа. Това ще ви донесе не само чудесно настроение, залагане на нови планове и желания, но и нови възможности за личностно израстване и развитие. Новолунието, което се формира във вашия знак, бележи началото на важен период, който обхваща всички области на живота. Статуквото за повечето от вас не може да се запази; вие започвате нов етап в живота си, който ще бъде предизвикан от това новолуние.

В крайна сметка новолунието в Козирог стартира вашата лична „Нова година“. Външни или вътрешни стимули ще ви подтикнат да се развивате, да промените социалния си статус, да постигнете успех в кариерата си или в творческа самореализация. Посоката и развитието на тенденциите ще зависи много от вашите собствени амбиции, от това какво искате и в каква посока ще насочите усилията си.

ВОДОЛЕЙ

Скъпи Водолеи, това новолуние акцентира върху вашия 12-и дом в хороскопа. Новолунието в Козирог ще ви тласне към търсене на почивка, уединение и спокойствие. Ако е възможно, препоръчително е да си починете повече преди рождения си ден. И ако ви се струва, че трябва да се „затворите“, да избягате от рутината и да се отпуснете, тогава е по-добре да слушате себе си и тялото си. Изглежда също така, че миналото ви ще ви вълнува през следващите седмици, най-вероятно чрез спомени или страхове, от които искате да се освободите.

Новолунието в Козирог има за цел да събуди вътрешния ви глас и ви подтиква да се ровите в себе си – да намерите отговори на най-горещите въпроси. За да вземете правилните решения относно любовта и професионалното си бъдеще, слушайте „вътрешно си дете“, - вашата интуиция.

РИБИ

Скъпи Риби, това новолуние акцентира върху вашия 11-и дом хороскопа. Новолунието в знака Козирог ще повдигне въпроси за вашата среда, но също така е важно за дефинирането и изясняването на вашите непосредствени цели. С новия лунен цикъл ще дойдат нови интереси, нови планове и нови цели. Събития и новини ще оформят нова реалност по отношение на вашите взаимоотношения в екип, с приятели или съмишленици.

Възможна е както появата на нови лица, така и прекратяването на стари контакти. Обърнете внимание на хората, с които ще трябва да общувате много - сред тях ще има такива, които са достойни за вашето внимание. Тези хора ще допринесат за вашите стремежи, за прехода към ново, по-високо ниво в професията или в обществото. Възможно е нова любов да се появи чрез нови познанства в приятелска среда. Но също така хора от миналото може да се появят отново в живота ви, за да изяснят някои въпроси относно връзката ви.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Кои жени са по-склонни да имат момчета - може да се изненадате от отговора

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 май 2024

Няколко начина да се защитите от негативни влияния

7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате

Готвач разкри кои са най-добрите картофи за пържене

След тези 7 комплимента всяко свястно момиче ще си тръгне

Махнете ги незабавно: 5 неща, на които не им е мястото в хола

Защо е добре да ремонтирате дома си през лятото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com