Половината двойки са недоволни в леглото

12975
Половината двойки са недоволни в леглото

Половината от двойките признават, че са недоволни от себе си в леглото, показва ново американско проучване.

Шокиращо е разкритието, че съществуват мъже, които искат да намалят продължителността на секса. Разбира се доминират тези, които се надяват на по-продължителни занимания под завивките. 37% споделят, че времето, прекарано в интимни ласки е твърде кратко, докато 14% искат да го намалят, заявявайки, че сексът им отнема повече време, отколкото биха искали.

Създадоха сол от човешки сълзи

Британци създадоха първата по рода си сол за готвене, направена от преработени сълзи, пишат британските медии. Кога беше последният пъ...

В проучването участват 1000 мъже и жени над 18 години, съобщи БГНЕС. Резултатите показват, че 75% мъжете и 66% от жените искат да променят темпото на правенето на любов. 46% от анкетираните смятат, че шансът им за едновременен оргазъм с партньора са равни на нула. За около една четвърт от мъжете идеалната продължителност на секса е 10 минути.

Интересно е още, че сексът на открито в "екстремни" условия набира популярност. 75% от хората са правили секс в кола, басейн или уединен плаж. Що се отнася до местата, които предпочитат жените, то, логично, Айфеловата кула и нейната романтика са на челно място в списъка. На второ място е Бъкингамския дворец, докато за силния пол най-вълнуващ изглежда Белият дом.

Ако все обаче се ограничим в рамките на дома си, а не на фантазиите, то 31% са правили секс в банята, 23% на дивана и 22% на терасата.

Редактор: Десислава Симова

По-щастливите родители са бащите

Бащите са по-щастливи родители от жените, показва ново проучване. В основата на този извод, според психолозите се оказва фактът, че ба...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com