Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

79096
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента, в коя ще сте готови да поемете отговорност. В много от случаите ще трябва да признаете свои грешки и да заявите готовност за промяна. В средата на седмицата ще има повече яснота за вярната посока. В четвъртък върху вас ще се стоварят и някои отговорности, свързани със семейството. Няма как да ги избегнете. През почивните дни е добре да отделите време за откриването на успешни стратегии. 

Телец

През тази седмица не проявявайте прекалена скромност. Сега ще е важно да проявите качествата си, но начинът на представяне също ще е от значение. Във вторник и сряда е добре да проявите най-голяма активност. Четвъртък и петък са дни, в които да действате дипломатично и гъвкаво. В личен план нищо не се нуждае от промяна. Времето ѝ още не е дошло. През почивните дни може да се наложи да направите компромис със желанията ви. 

Близнаци

Това е седмица, в която ще имате шанса да се чуе мнението ви. Не се колебайте да бъдете пределно ясни. Ако премълчите нещо, то може да бъде използвано да не се изпълнят всичките ви искания. Не се страхувайте от конфликти, ако сте сигурни в правотата ви. В личен план не предприемайте действия за каквато и да било промяна в ситуацията ви. Това би могло да създаде неочакван и ненужен проблем. През почивните дни наблюдавайте задълбочено това, което ви интересува, за да знаете в коя посока да насочите усилията си. 

Рак

Това е седмица, в която да анализирате първите дни на месеца. Водете си записки и премислете всяко свое действие. Не се срамувайте, ако откриете свои грешки. Тези открития ще са много важни за вашето развитие. Хубаво е да намерите работещи решения, за да не се сблъсквате с някои проблеми отново. В семейството ще цари хармония, която ще ви вдъхновява за нови подвизи и открития. През почивните дни се поглезете подобаващо, но ако имате хъс за работа - не го потушавайте.

Лъв

През тази седмица няма да може да управлявате събитията така, както ви се иска. Вместо да загубите ценно време в борба с промените, най-целесъобразно ще бъде да помислите как да се впишете в тези промени. Нищо няма да остане същото, но това съвсем не означава, че ще се случи нещо лошо  - напротив. Вероятно ще ви е нужно време, за да видите първите положителни резултати. Дайте си време да свикнете с положението и не се подавайте на емоциите. Това ще е най-умното, което ще може да направите.

Дева

Това е седмица, която ще послужи за добър ориентир накъде сте поели и докъде сте стигнали. Направете трезв анализ на резултатите. Ако някои от тях не ви харесат. Не бързайте де се отчайвате. Имате ще време да промените нещата към добро, но наистина вече няма за кога да чакате. В четвъртък може да си позволите леко разпускане, но все пак петък е работен ден - не го забравяйте. Събота и неделя отделете малко време, за да опресните знанията си - това се отнася в пълна степен за онези представители на знака, които все още не са довършили обучението си.

Везни

През тази седмица е много важно да разпределите приоритетите си. Не се страхувайте, че някой ще бъде наранен или обиден. В крайна сметка близките ви ще са добре, ако вие се чувствате добре. Всичко друго е компромис или използване. Заявете ясно намеренията си и не позволявайте на никого да ви манипулира с помощта на чувство за вина. Втората половина на седмицата посветете на заслужена почивка. Изберете свое любимо удоволствие, на което да се посветите без никакво угризение на съвестта. През почивните дни може да се поглезите с кратка екскурзия.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 - 19 януари

Овен През почивните дни обърнете внимание на комуникацията с партньора. Не са изключени дребни спорове и кавги с членове на семействот...

Скорпион

Упоритата работа в началото на седмицата може да ви измори сериозно, но отличните резултати, които ще последват, ще заместят умората с гордост. Бъдете сигурни, че всичко, което ви предстои да постигнете ще бъде повод за гордост, благодарение на невероятните усилия, които ще положите. В средата на седмицата ви очаква добра новина, свързана с повишаване на доходите. Помислете къде бихте могли да вложите средствата разумно. За харчове за удоволствия още е рано. В края на седмицата ще трябва да обърнете внимание на решаването на личен проблем. Понякога пътят към щастието се корени в компромиса - не го забравяйте. 

Стрелец

Седмицата е благоприятна за започването на нов бизнес, търсене и откриване на партньори и съмишленици. Бъдете смели и подробни, когато описвате намеренията си. В сряда и четвъртък не си позволявайте закъснения за важни срещи. Давайте си аванс от време. Сега впечатлението, което ще оставите е от изключително значение. Личен въпрос може да ви разконцентрира в края на работната седмица. Тогава проверявайте резултатите от работата си по два пъти. През почивните дни се опитайте да се отдалечите максимално от служебните въпроси. 

Козирог

Това са най-чувствителните зодии

Безкрайно изнервящо и тъжно е, когато се чувствате неразбрани. Има моменти, в които можете да махнете с ръка и да продължите напред, но...

През тази седмица може да бъдете сигурни, че ще получите цялата подкрепа, която ви е необходима от колегите. Представете ясно идеите си и ще спечелите своите поддръжници. От сряда на дневен ред ще дойде решаването на въпрос, който отдавна очаква своя момент. Ще го разрешите по-бързо, отколкото си мислите и ще се зачудите защо сте го отлагали толкова време. Четвъртък и петък са добри дни за козметични и спа процедури. Поглезете тялото и душата си. Не изпитвайте никакви угризения, заслужавате всичко добро, което ви се случва. 

Водолей

През тази седмица ще имате много възможности да поправите някои грешки. Сега не мислете за резултатите, а за това - всичко, което правите да го правите добре. В сряда очаквайте първите резултати и оценки от работата ви. В четвъртък обърнете внимание на личния ви живот. Ще може да сте напълно спокойни за връзката си, ако се отърсите от страховете си. Почивните дни може да ви изненадат с непредвидени ремонтни дейности. Доверете се на съветите на специалистите и не се правете на майстор в област, в която не сте. 

Риби

През тази седмица много от нещата ще останат на мястото си. Бъдете сигурни в желанията си смело поставете исканията си. Ако направите компромис може да се провали цялата ви схема на планиране. Не се страхувайте и от евентуални загуби. Вашата отговорност няма да ви позволи това да продължи прекалено дълго. Сряда е добър ден за договаряне на условия. В четвъртък и петък ще може да си отдъхнете. Ако усещате безпокойство изберете дебела книга, в която да се потопите и да забравите за проблемите. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com