Съвет за всяка зодия за днес, 13 ЯНУАРИ

14316
Съвет за всяка зодия за днес, 13 ЯНУАРИ
Снимка: iStock

Овен

Следва да бъдете готови да променяте предварителните си планове и уговорки. Овните може да се откажат от срещи с приятели и познати в името на работата, после ще наваксат. 

Телец

Група Телци искат повече свобода на действие за идеите си, но в екип делата ще вървят по-добре, колегите им ще видят и ценното зърно в начинанията, и трудолюбието, и точната организация. 

Жените от тези 4 зодии просто не са родени за сериозна връзка

Близнаци

В деловата сфера се очертават проблеми и е хубаво да потърсите съдействие от по-влиятелни колеги, познати. Някои ще ви подскажат бърз изход от ситуации.

Рак

От понеделник поддържате равномерно темпо в делата, но вече май ви писва от спорове и неуредици в екипа. Раците да овладеят емоциите, моментът не е подходящ за мащабни проекти.

Лъв

Днес вие и Везни трябва да бъдете много тактични при прокарване на делови идеи, иначе ще засилвате съпротивата на колеги и партньори. 

Дева

Днес делата ви водят на път, може би трябва да ровите из повече нова информация. Девите са прецизни в работата, сега е важно стриктно да уреждат и финансови въпроси. Не се изкушавайте да се бавите!

Везни

Едни Везни търпеливо ще изчакат по-добри условия за начинанията си, втори следват неотклонно плана си, макар че околните ги придумват за компромис. 

Скорпион

Жените от тези 4 зодии просто не са родени за сериозна връзка

Скорпион Представителите на зодия Скорпион, особено тези от женски пол, се отличават с редица качества, които ги правят откровено плаш...

Днес не сте в много силна делова позиция. Тенденцията при Скорпионите се запазва до неделя и сякаш имат по-свежи идеи, но не действат последователно и оценките за усилията им не са високи. 

Стрелец

При Стрелците влиянията се чувстват и утре, ако са смятали да се заловят с по-самостоятелни проекти, приятели ще ги убедят да не се цепят от колектива. 

Козирог

Днес трябва да търсите равностойни партньори за начинания, отдавна кроите разни планове. Доста Козирози упорстват в рутинни дейности, но и много се съобразяват с препоръки на шефове, влиятелни познати. 

Зодиите, които обичат само себе си

Скорпион Скорпионите никога не биха се поколебали да манипулират другите, за да получат това, което искат, защото винаги наблюдават мн...

Водолей

Днес сякаш предчувствате промените в деловата сфера, търсите подходящи хора, с които да осъществите идеи. Едни Водолеи могат да разчитат на подкрепа от нови шефове, отдавна са чакали шанс.

6 зодии, които постигат любов и пари в живота

Риби

Рибите да се вслушват в интуицията си, нерядко предпазливостта ще им спестява разочарования, несполуки. Има и родени под знака, които не обръщат внимание на дребни пропуски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com