Съвети при подбор на есенни обувки

3397
Съвети при подбор на есенни обувки
Снимка: iStock/Guliver

Изборът на есенни обувки не е лесна задача. Магазините ни изкушават с разнообразие от стилове, цветове и шарки. Как да намерите своя идеална обувка сред тях? Как да изберем обувки, които ще бъдат модерни и които ще преживеят есенните дъждове? И накрая: трябва ли да изберете тези с плоска подметка или високи токчета? Отговорите на тези въпроси ще намерите в нашето кратко ръководство за пазаруване!

Есен на токчета?

Когато мислите за есенни обувки на висок ток, в главата ви има притеснения. В очите на ума си виждате как се люлеете на крака, докато вървите по кална улица или несръчно прескачате локва. Това е възможен, но не непременно задължителен сценарий! Ако изберете правилните, плътни обувки със стабилен ток, няма да се страхувате от есенното сиво и дъждовно време! Обувките на платформа отпред или удобните боти до глезена са много добър избор. Преди да купите, опитайте ги, направете десетина стъпки в тях, скочете и клякайте. Стоите ли още на два крака? Продължете напред и марширувайте до касата!

Моделирани или униформени?

Тази есен ви очаква истинска, пъстра лудост в магазините за обувки! На рафтовете ще намерите обувки в черно, кафяво, сиво, зелено, червено и много други нюанси. В допълнение към приглушените, класически модели в плътни цветове, ще забележите модели с шарки в наситени, интензивни нюанси. Кое да изберете? Най-добрите, които отговарят на вашите ежедневни стилизации! Ако ежедневно носите шарени дрехи или палто, едноцветните обувки ще бъдат най-сигурният избор. Ако предпочитате приглушените комплекти, като носите шарени обувки, ще накарате обикновените стилизации да придобият уникален, модерен характер.

Ботуши не само за зимата

Този сезон е техен! Ботушите, тъй като говорим за тях, ще изглеждат страхотно не само през зимата, но и през есенните дни. Изберете модел от велур, достигащ поне малко под коленете. Най-модерните обаче ще бъдат ботушите до коляното, които оптически отслабват краката и добавят сантиметри към тях. Комбинирайте ги с плетена рокля или обемен вълнен пуловер с едро тъкане.

Модно и с елементи

Харесва ли ви стайлинг с допълнителни метални елементи? Ботуши за мотоциклети, украсени със сребърни катарами, са идеалното предложение за вас! Комбинирайте ги с дънки, мотоциклет, кожено яке или карирано палто. Допълнете визията с модерна раница или кожена дамска чанта. Ако обаче предпочитате по-женствени и шикозни обувки, обуйте боти на висок ток, украсени със сребърни елементи. Те ще ви дадат самочувствие и ще удължат краката ви, без да лишават стилизацията ви от рок характер.

Когато избирате обувки за есента, следвайте не само актуалните тенденции, но и тяхното качество и изработка. Твърди обувки, изработени от естествена кожа ще бъдат удобни, издръжливи и устойчиви на есенни дъждове. Не забравяйте за правилната поддръжка, за да ги запазите безупречни и красиви за дълго време!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com