Талисманите, които ще помагат на зодиите през 2023 г.

16040
Талисманите, които ще помагат на зодиите през 2023 г.
Снимка: Aline Ponce / Pixabay

2023 г., според прогнозите на астролозите, може да не е една от най-успешните. Затова е важно да се запознаете с най-добрите талисмани за вашия зодиакален знак, за да привлечете повече късмет в живота си.

Овен

Овните най-вероятно няма да имат време за почивка. Фигури на бързи животни ще ви съдействат да свършите всичко и да не пропуснете нови възможности. Карнеолът ще помогне за бързо попълване на енергийните резерви.

Телец

Бижутата от платина и цирконий ще помогнат на Телеца да не попадне във властта на съмнението и разрушителните емоции. Фигури на мъдри животни ще помогнат на Телец за късмета: змии, дракони.

Близнаци

Близнаците през 2023 г. ще имат много нови перспективи и възможности, но трудно ще ги разпознаят. Платинени бижута, както и въздушни нюанси в дрехите: бяло, синьо, черно ще им помогнат. Като талисман използвайте бижута с диаманти.

Талисман за щастие и здраве според зодията

Рак

За Рака чудесен талисман е малахитът - минерал на истината и четирите елемента. Сребърните продукти помагат да се премахнат токсичните хора. Фигурка на слон ще помогне за положителни мисли и ще укрепи физическото здраве на Раците.

Лъв

Енергията на увивните растения и растенията с бодли ще ви съдействат за адаптация към обстоятелствата и да отблъснете атаките на враговете. Златните предмети ще събудят огъня в Лъвовете. Котешкото око ще ги предпази от болести и зли очи.

Дева

Зелените и кафяви цветове в дрехите ще им помогнат да имат постоянен късмет. Енергията на тези нюанси ще помогне за постигане на цели, възстановяване и преговори. Като талисман използвайте кунцит - камък, който ще настрои интуицията ви и ще ви помогне да вземате решения.

Какви талисмни ще донесат късмет на всяка зодия през 2022 година

Везни

Енергичните Везни ще бъдат много успешни. Талисманите на 2023 г. за Везните ще са отразяващи повърхности, които могат да пренасочат негативната енергия. Енергията на циркония ще помогне за укрепване на интуицията.

Скорпион

С помощта на дрехи в синьо, бяло и тюркоаз ще могат да поддържат вътрешна хармония, а енергията на яспис и авантюрин ще помогне за справяне с делата и реализиране на всякакви планове в областта на любовта и бизнеса.

Стрелец

За Стрелците през 2023 г. талисмани ще са фигурки и рисунки на хищни животни: лъв, тигър. Минералите обсидиан ще ви съдействат да прескочите проблемите по време на пътуване и авантюрин ще ви подскаже най-печелившата стратегия в сложни любовни отношения.

Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен

Козирог

Козирозите по-лесно ще се справят с проблемите и ще намерят щастието в личния си живот, като използват бели и зелени нюанси. За да привлекат късмет през 2023 г., те трябва да имат ахат.

Водолей

За Водолея планински кристал или родонит са минерали-талисмани. Първият ще ви помогне да запазите спокойствие във всяка ситуация, а вторият ще ви покаже правилния път в любовните отношения. Сребърните бижута ще защитят Водолея от токсичното влияние на недоброжелатели.

Риби

Използването на черно в дрехите ще им е от помощ да взимат правилни решения. Защитният ефект на такъв камък като флуорит ще съдейства за защита от негативното влияние на хората около Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com