Талисман за щастие и здраве според зодията

27317
Талисман за щастие и здраве според зодията
Снимка: Artcats / Pixabay

От древността до днес хората вярват, че талисмани и амулети им носят щастие и късмет. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че ви пази от беди, носи успех и чертае светъл път пред вас. Ако все още нямате талисман, съветваме ви да изберете такъв според зодията.

Овен

Овенът е огнен знак. Всеки талисман, изобразяващ огъня или слънцето, е подходящ за представителите на тази зодия. В идеалния случай талисманът е изработен от рубин или червен яспис – все огнени цветове, носещи щастие в живота на Овен.

Телец

Подходящите талисмани за телците са изработени от естествени камъни. Формата тук няма значение, важен е само естественият произход на камъните.

Близнаци

Тайнствен ключ, неразгърната книга и всичко, свързано с неразгадани тайни или образи – като огледало – носи късмет на близнака. Ахатът, планинският кристал и тигровото око са най-подходящите камъни за изработване на талисмана за близнаците.

Рак

Белият цвят е най-подходящ за талисмана на представителите на тази зодия и разбира се изображение на морски обитатели. Дали това ще бъде изящен делфин или акула раците решават сами. Белият халцедон, диамантът, лунният камък – всички в бял цвят – са идеалните камъни за рачешкия талисман.

Лъв

Лъвовете подобно на овните могат да извикат късмета си с талисман под формата на слънце, звезди, огън или друго тяло излъчващо топлина и светлина. Ако по него има камъни, нека са рубини или кехлибари.

Изберете своя магически камък за талисман според зодията

Когато купувате скъпоценен камък, винаги трябва да имате предвид, че различните минерали са изпълнени със сила, неразривно свързана със...

Дева

Талисман, изработен от яспис, циркон или жълт ахат, е подходящият за представителите на зодия Дева.

Везни

Водното конче носи късмет, хармония и баланс на везните. Изображение на везни също е чудесен талисман за щастие и здраве. Ако е от камък, нека бъде от нефрит, опал, топаз или диамант.

Скорпион

Как да си направиш сам талисман за щастие

Всеки може да си осигури късмет в живота и да не остава без подкрепата на богатството. За да направите това, трябва да си изработите та...

Тайнствени и нестандартни, скорпионите се нуждаят от също толкова нестандартен амулет. Ева с ябълката и змията е чудесен избор за тях. Ако търсят нещо по-ненатрапчиво, нека е символ на водна стихия или просто монета. Камъните, които могат да присъстват на талисмана, са гранат, ахат, рубин, топаз.

Стрелец

Талисман с форма на цвете пази представителите на тази зодия от нещастие. За щастие и късмет могат да изберат феникс, а за успех – подкова или предмет, свързан с конете. Планинският кристал и граната са идеални за тях.

Козирог

Стари монети привличат късмета и щастието за козирозите. От камъните най-подходящи са аметистът, рубинът и розовият кварц.

Всяка зодия си има дърво за талисман

1. Зодия Овен На зодия Овен съответства дървото Ясен. То притежава особена сила и мощ. Помага за преодоляване на умората и зарежда при...

Водолей

Талисманът на Водолей трябва да е направен от аквамарин, соколово око или син сапфир. Този цвят привлича щастието и късмета в живота на зодия Водолей. Формата също е добре да е свързана с водната стихия – морско конче например. Пчелата пази водолея от нещастия и също е подходяща.

Риби

Рибите е важно да носят за щастие и късмет талисман със собствения си образ. Най-добре е да са морски риби и да изработени от лунен камък или син кварц, които ги пазят от беди.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com